Band K-Rocks

Pošlji povpraševanje
Naziv:
Band K-Rocks

Opis:
V ŽIVO, samo najboljša muzika iz vseh obdobij... tako za glasbene sladokusce, kot tudi za najbolj zagrete žurerje!
| poroke | obletnice | zabave | koncerti | ozvočenje | DJ program |
krocks.band@gmail.com / 041 535 535

Vsi člani imamo za seboj že kar pestro glasbeno pot. Imamo veliko izkušenj z nastopi na praznovanjih, porokah, poslovnih in zasebnih zabavah, v klubih in na velikih odrih. Vse odigramo izključno v živo! Imamo svoje vrhunsko ozvočenje višjega cenovnega razreda, prenosne mikrofone (SHURE, Neumann...) in tudi luči. Dober zvok nam res veliko pomeni. Matej se že vrsto let ukvarja z ozvočevanjem, zato tudi v še tako zahtevnih prostorih ni težav z mikrofonijami, piskanjem in ostalimi motečimi zvoki.

Glede na to, da smo verjetno najbolj prilagodljiv band v Sloveniji, po potrebi prilagajamo tudi zasedbo, ki šteje od 3 do 5 članov - od akustične, do električne izvedbe. Vedno so na razpolago 3 ubrani vokali, bas kitara, boben, 2 kitari, klaviatura, ukulele, harmonika, kazoo... vse to igramo trije in inštrumente menjamo po potrebi. Sicer pa sta tu še 4. član na bobnih in 5. na klaviaturah. Zasedba je odvisna od vrste dogodka, prostora, vaših želja in budgeta ;-)

Naš repertoar je zelo širok, muzike pa dovolj za vse generacije in za vse okuse. Za enkrat igramo okrog 150 pesmi, številka pa se iz dneva v dan povečuje. Sicer nam pa tudi improvizacija ni tuja :) Vedno poskrbimo tudi za sproščeno animacijo, profesionalno vodenje programa in povezovanje. Pri tem nam pridejo zelo prav dolgoletne radijske in odrske izkušnje našega basista Mateja. Z veseljem pa vam priskočimo na pomoč tudi pri vašem programu in organizaciji dogodka!

Po dogovoru je možen tudi DJ program. Naš basist Matej je namreč že vrsto let priznan slovenski DJ - DJ Matteo. Sicer pa med odmori v vsakem primeru z občutkom izbrana kvalitetna glasba.

Da pa resnično živimo z glasbo, poskrbimo za dodelane aranžmaje in vse odigramo na profesionalnem nivoju, potrjuje tudi zasebna Glasbena šola Studio MP, ki jo vodi naš kitarist Miha Peskar - www.studiomp.si.

Sicer pa smo urejeni sproščeni fantje, željni zabave in vedno za akcijo!

Igramo same poznane komercialne pesmi, ki gredo hitro v uho in jih ljudje radi prepevajo skupaj z nami. Od starejših "zimzelenih" uspešnic, do najnovejših hitov, tako slovenskih, ex-yu, kot tujih komadov.
Kako pa približno zgleda naš repertoar?

SLO:
Kingstoni, Rok 'n' Band, Magnifico, Plestenjak, Alya, Predin, Kreslin, Lovšin, Don Mentony, California, Čuki, Smolar, Sasha Vrtnar, Bicikl, Ne čakaj na maj, Zemlja pleše, Dan D, Siddharta, Hazard, Bazar, Gu-Gu, Don Juan, Faraoni, Pop Design, Domicelj, Šifrer…

EX-YU:
Parni valjak, Gibonni, Prljavo kazalište, Crvena jabuka, Nikotin, Zorica, Ti si mi u krvi, Tajči, Novković, Novi fosili, Plavi orkestar, Dragojević, Bjelo dugme, Frida, Bajaga, Stavros, Mambo Kings, Davor Radolfi, Balašević, I tebe sam sit kafano...

TUJE:
Wake Me Up, Sway, I Follow Rivers, Maroon 5, Adele, U2, Zucchero, Save The Last Dance For Me, Let's Twist Again, La Bamba, Walking By Myself, CCR, Beatles, Eric Clapton, Eagles, Gipsy Kings, George Michael, Stevie Wonder...

Potem pa po potrebi zašpilamo tudi še kakšno na harmoniko (Čebelar, V dolini tihi, Roblek, Golica, Veseli Ribnčan…), prave čage pa seveda ni brez dalmatinskih venčkov (Večeras je naša fešta,…) in skupinskih plesov (Macarena, country, Račke, Kalinka,…).

Slike ponudnika:
Pošlji povpraševanje

Informacije

Naslov
Ljubljana
Cena
300€ - 2000€
Spletna stran
Družabna omrežja

Komentarji