Boštjan Kofol

Kategorije: Glasba,
Pošlji povpraševanje
Naziv:
Boštjan Kofol

Opis:
NAJEM KARAOK? Kar pogumno, mikrofon v roke in eno zapet! Popestrite si svoj dogodek s karaokami. Odpojte pesem s svati ali prijatelji in si dajte duška. Kako pa to poteka? Mi smo profesionalci, ki z občutkom in v pravi meri izpeljemo program, da bodo karaoke res popestritev. Glavne vloge prepustimo vam, režija ostane nam. Ni vseeno kdaj ali koliko časa se odvijajo karaoke. Napačna časovna izbira ali trajanje karaok lahko zmanjšata zaželeni efekt .. Najbolje, da se o podrobnostih pogovorimo kar na sestanku. Nudimo vam: preko 4000 pesmi, opremo in karaoke dj animatorja

NAJEM DJA? Zelo dobro se zavedamo kako pomembna je pravilna izbira glasbe za dobro zabavo. Dj z glasbo soustvarja ambient primeren vzdušju in stopnji dogodka. Ko pride do programskega dela, vam dj pomaga pri vodenju in tehnični izvedbi, ipd. Stvar dogovora.
Dj vrti glasbo v predhodno dogovorjenih okvirih*. Naš moto je, da vam zavrtimo nepozaben žur! Z izbranimi glasbenimi zvrstmi in dobrim občutkom za tempo, se zabava postopoma stopnjuje.

Glasba, ki jo dj vrti je npr. lahko v stilu naslednjih glasbenih žanrov: ambientalna glasba za začetek,60ta, 80ta Disco, Pop-Rock, Rock, Rock`n`Roll, Swing, Salsa, slovenske, ex Yu, slovenske narodnozabavne, Dance, Pop, House-superhite, ..

Slike ponudnika:
Pošlji povpraševanje

Informacije

Spletna stran
Družabna omrežja

Komentarji