CAAP- Center alternativne in avtonomne produkcije

Kategorije: Dvorane, Najem,
Pošlji povpraševanje
Naziv:
CAAP- Center alternativne in avtonomne produkcije

Opis:
CAAP - Center alternativne in avtonomne produkcije nudi v uporabo dvorano, ki ima možnost sprejeti do 120 oseb na družabnih dogodkih, do 80 oseb na frontalnem predavanju in do 50 oseb na delavniškem tipu dogodka. Dvorana je primerna za dogodke kot so okrogle mize, sestanki, konference in podobna srečanja.

CAAP - Center alternativne in avtonomne produkcije je središče razvoja novih ekonomij, socialnih podjetij in zadrug/kooperativ, inovativnih socialnih in ekoloških praks ter kreativne rabe skupnostnih prostorov. CAAP ponuja pribežališče samoorganizaciji skupnosti ter se odpira kot prostor in čas
srečevanja za vse, ki imajo željo sodelovati in ustvarjati. Ta odprti prostor in čas se daje na razpolago kot presečišče pozabljenih potencialov mesta, ki se ponovno prebujajo in dokazujejo, da v temeljih mesta obstajajo moči in zmožnosti skrbeti zase in za skupnost. Vrvež srečevanja in soustvarjanja v
CAAP je izhodišče začenjanja družbenih procesov, ki počasi, a vztrajno spreminjajo zemljevid mesta.

Slike ponudnika:

Tkalski prehod je ulica med Vetrinjsko in Gosposko ulico v centru mesta. Prav tako nas boste zlahka našli, če se boste orientirali po restavraciji Rožmarin, saj se nahajamo za to stavbo. Iz Vetrinjske ulice mimo Centra plesa se nahajamo nekaj metrov naprej. Na Gosposki ulici je tabla, ki vas usmeri do nas. Vse poti vodijo v Tkalko..:)

* Uporaba dvorane do 4 ure (obratovalni stroški, projektor in wi-fi)
(do 120 oseb na družabnih dogodkih, do 80 oseb na frontalnem predavanju, do 50 oseb na delavniškem tipu dogodka).................................90,28eur (z DDV)

*Uporaba dvorane cel dan (obratovalni stroški, projektor in wi-fi)
(do 120 oseb na družabnih dogodkih, do 80 oseb na frontalnem predavanju, do 50 oseb na delavniškem tipu dogodka)............................152,50 eur (z DDV)

Pošlji povpraševanje

Informacije

Naslov
Tkalski prehod 4, 2000 Maribor
Cena
90,28 € - 152,50€
Spletna stran
Družabna omrežja

Komentarji