DJ Matteo

Pošlji povpraševanje
Naziv:
DJ Matteo

Opis:
Pokrivam: poroke, obletnice, zasebne in službene zabave, team buildingi, promocijski dogodki, pikniki, klubi, koncerti...
Zvrsti: Pop, Rock / Disco Fever / 60's, 70's, 80's, 90's, 2000's, 2010's / Slo, Ex-Yu, House, Dance, R'n'B...
Repertoar: od starejših "evergreen" uspešnic do najnovejših hitiov vseh zvrsti.
Odlike: zelo širok glasbeni izbor, dolgoletne izkušnje, kvalitetna animacija in profesionalno ozvočenje!
djmatteo.si@gmail.com / 041 535 535

DJ Matteo je sinonim za najboljšo zabavo na porokah, obletnicah, zasebnih in službenih zabavah, piknikih, v klubih in na velikih odrih! Vedno vrtim za publiko, nikoli zase! To sicer ne pomeni, da vrtim izključno glasbene želje, ampak le te poskušam čim bolj upoštevati pri izvedbi programa skozi cel nastop. Tako zabava nemoteno poteka za prav vse obiskovalce.

Glasba me je prevzela že v rani mladosti. Naučil sem se igrati razne inštrumente, v gimnaziji pa sem začel posvečati veliko pozornosti tudi vrtenju muzike, takrat še s kaset in vinilk ;-). Od takrat naprej sem tudi vsa leta aktiven DJ tako na priložnostnih zabavah, kot tudi v klubih. Z glasbo in produkcijo sem že več kot 10 let tesno povezan tudi na najbolj poslušanih radiih. Zdaj imam za sabo že ogromno izkušenj tako z vrtenjem glasbe vseh žanrov, kot tudi s produkcijo, nastopi v živo, vodenjem prireditev in animacijo.

Glasbo predvajam izključno v izvornem formatu na profesionalni DJ opremi in ozvočenju višjega cenovnega razreda. Nič downloadanih Mp3-jev in YouTube-a! Tako zagotavljam res najboljšo možno kvaliteto zvoka na vsaki zabavi.

Vedno poskrbim za sproščeno animacijo, po potrebi pa tudi za profesionalno vodenje programa in povezovanje. Z veseljem pa vam priskočim na pomoč tudi pri vašem programu in organizaciji dogodka!

Pošlji povpraševanje

Informacije

Naslov
Ljubljana
Cena
150€ - 600€
Družabna omrežja

Komentarji