DJ PoDgY

Pošlji povpraševanje
Naziv:
DJ PoDgY

Opis:
Vedno pripravljen, da naredi velik žur, saj mu je glasba v krvi. Animacija na mikrofonu pa spravi na plesišče še tako zahtevnega gosta.

Tako ga je sedaj mogoče najeti za privatne zabave, obletnice, poroke, rojstne dneve, piknike… Ima širok izbor glasbe, saj vrti praktično vse hite 70', 80', 90' ter današnjega časa. Specializiran je za slovensko pop glasbo, slovensko narodno-zabavno glasbo, pop hite 90', 2000 ter današnjega časa, dance hite 80', 90', 2000 ter današnjega časa ter seveda house glasbo. Ni pa mu tuja tudi popularna hrvaška glasba, dalmatinska glasba ter rock hiti. Skratka vrti vse, kar je potrebno za dober žur, hkrati pa upošteva glasbene želje. Je tudi odličen animator na mikrofonu.

Sam lahko priskrbi ozvočenje, lučke… po potrebi pa lahko tudi svetuje pri izbiri raznih presenečenj kot so go-go plesalke, trebušne plesalke, čarodeji…

Vse to so mu prinesle več kot 20 letne izkušnje v igranju v bendu ter več kot 15 letne izkušnje DJja po različnih klubih in vrtenja po raznih privatnih zabavah.

Slike ponudnika:
Pošlji povpraševanje

Informacije

Naslov
Maribor
Spletna stran
Kontakt
djpodgy@yahoo.com
Družabna omrežja

Videoposnetki ponudnika:

Komentarji