Elvis Jackson

Kategorije: Rock skupine,
Pošlji povpraševanje
Naziv:
Elvis Jackson

Opis:
Skupina Elvis Jackson je nastala leta 1997, svoje prve vaje pa so imeli le dva dni pred prvim nastopom! Njihova glasbo je težko uvrstiti v zvrst, razvijali pa so se ob zvrsteh kot so ska, punk, reggae in pa metal. Po dveh letih koncertiranja so izdali svoj prvi album z naslovom Move Your feet it's one O'clock . Sledila sta še albuma Go Home and Practice ter pa Summer Edition, prvi je bil izdan leta 2000, slednji pa leta 2003.

Z albumom Summer Edition, ki so ga izdali v sodelovanju z nemško založbo Groover rec., s to ploščo so se uveljavili tudi na svetovnih odrih, koncertirali so po vsej Evropi in celo na Japonskem. Do danes so si nabrali veliko izkušenj, opravili več kot 900 nastopov, ter izdali kar nekaj zelo uspešnih plošč. Sodelovali so s priznanimi skupinami kot so Faith No More, Sepultura, The Offspring, NoFx in drugimi. Njihova predzadnja plošča Against The Gravity je požela odlične odzive tako s strani kritikov kot tudi oboževalcev, trenutno pa se ukvarjajo s svojo zadnjo ploščo po imenu Radio Unfriendly.

Elvis Jackson so profesionalno organizirana skupina, njihov nastop je energičen in tehnično dovršen, če se boste odločili za njih vam definitivno ne bo žal.

Slike ponudnika:
Pošlji povpraševanje

Informacije

Spletna stran
Kontakt
041 789 034
Družabna omrežja

Videoposnetki ponudnika:

Komentarji