Gušti

Kategorije:
Pošlji povpraševanje
Naziv:
Gušti

Opis:
Miha Guštin alias Gušti se je rodil leta 1971. Z glasbo se ukvarja že od malih nog, poleg samostojnega glasbenea ustvarjanja pa piše tudi za druge znane skupine in izvajalce kot so Big Foot Mama in drugi glasbeniki, ki so na sceni pustili močen pečat. Pot ga občasno zanese tudi v ustvarjanje filmske glasbe, podlage za televizijske oddaje in gledališča ter druge.

Svojo glasbeno pot je Gušti začel že v osnovni šoli, prvi resen band s katerim so igrali pa je poznan vrjetno vsakomur in sicer gre za Big Foot Mamo. Leta 2002 se je skupina odločila za enoletni premor, takrat pa se je Gušti posvetil tudi samostojnim projektom. Precej odmeven projekt je tudi Gušti in Polona, s pevko Polono Kasal, skupaj sta posnela kar nekaj glasbenih uspešnic, prejela pa tudi mnogo pohval s strani glasbenih kritikov.

Gušti je fleksibilen glasbenik, zelo uspešno pa se sprehaja po poteh od PoP-a do Rocka in vse vmes. Njegov nastop vam bo vsekakor ostal v spominu, saj je kombinacija kvalitetne glasbe in dobrega šova.

Slike ponudnika:
Pošlji povpraševanje

Informacije

Spletna stran
Kontakt
041 859 976
Družabna omrežja

Videoposnetki ponudnika:

Komentarji