Karaoke DJ

Kategorije: DJ-ji, Glasba,
Pošlji povpraševanje
Naziv:
Karaoke DJ

Opis:
Zakaj KaraokeDJ - najem karaok?
Ker z enim telefonskih klicem rešite vse svoje pomisleke o tem, kako bi pripravili izvrstno zabavo. Bodimo odkriti, ko so v teku priprave dogodka, prireditve ali zgolj pogostitve, je še kako priročno, če lahko z enim telefonskim klicem zajeten del animacije zaupate v roke nekomu, ki ima pri tem izkušnje. KaraokeDJ je odgovor na vaše vprašanje o tem kdo bo poskrbel za glasbo, da bodo končno vsi zadovoljni. No, poskrbel pa bo še za veliko več – za vso pripravo, animacijo in primeren zaključek.

Kaj nudimo?
KARAOKE ZA VSE PRILOŽNOSTI - Karaoke so primerne za vse starosti in so zabava, ki ne pozna pravil. Pa naj si bo to prepevanje v naključnem lokalu, v objemu popolnih neznancev, službena zabava, kjer zavore in glasilke popustijo ali preprosto umirjena vrtna zabava, ki si želi biti malce drugačna. Vaše želje in posebnosti, naš izziv in predanost.

DJ PROGRAM IN ZABAVA - Iščete glasbenega navdušenca s kar nekaj izkušenj in zares pestrim glasbenim naborom? Povejte svoje želje in se posvetite svojim prijateljem in znancem. Glasbena kulisa vas bo grela vse dokler boste želeli.

KARAOKEDJ SUPER KOMPLET - En telefonski klic, ena oseba in desetine prihranjenih skrbi. KaraokeDj poskrbi za zabavo, ko so glave vroče, grla pa željna znanih melodij in besedil, prav tako pa po zaključku karaok, med njimi in pred njimi poskrbim za primeren ambient, ki si ga zaželite. Sem napisal, da vam ni potrebno skrbeti za nobeno opremo, mikrofone ali zaslone? Ne? S seboj pripeljem vse, da bo zabava zamrla dolgo po zadnjem plesalcu.

POROKA - Zavedam se, da je poročni dan zelo poseben in pomemben dan tako za mladoporočenca kot tudi za celotno družino in vse svate. Na enem mestu je namreč potrebno zadovoljiti različne glasbene okuse. Zato morate biti zelo skrbni pri izboru DJ-ja in animatorja večera. Na spoznavnem sestanku se dogovorimo o dnevnem in nočnem programu kjer dorečemo vse želje in potrebe mladoporočencev ter ostalih udeležencev. V kolikor pa dodate v glasbeni program tudi karaoke, je zabava vsekakor zagotovljena. Izvedba poroke bo profesionalna in zabavna kot si lahko le želite. Zagotovim vso potrebno tehnično opremo, ozvočenje, projekcijo in dva mikrofona.

OTROŠKE KARAOKE - Bi želeli svojemu malčku popestriti rojstnodnevno zabavno? Bi želeli, da bo cel razred še dolgo navdušeno prepeval po šolskih hodnikih? Izberite otroške karaoke s celotno animacijo in si z enim telefonskim klicem za osebo, ki jo imate najraje, pripravite nepozabno zabavo.

Slike ponudnika:
Pošlji povpraševanje

Informacije

Spletna stran
Družabna omrežja

Komentarji