RušProjekt video produkcija

Kategorije: Fotografi, Najem, Snemalci,
Pošlji povpraševanje
Naziv:
RušProjekt video produkcija

Opis:
O nas / http://rusprojekt.si/
Da se vam na kratko predstavimo; smo podjetje RUŠPROJEKT video PRODUKCIJA, ki se ukvarja s snemanjem propagandnih in predstavitvenih videospotov, dokumentarnih filmov in glasbenih, športnih, poročnih ter vseh drugih vrst video izdelkov.

Smo daleč najcenejša in hkrati najhitrejša videoprodukcija z visoko ločljivostnimi video izdelki v Pomurju.

Zakaj? Kako je ceno, kvaliteto in hitrost izdelave mogoče združiti?

Ker uporabljamo inovativen pristop k izdelavi video izdelka, saj se projektov lotevamo kampanjsko, kar pomeni, da naenkrat delamo le na enem projektu. Tako je mogoče, da je video (od začetne faze konstrukcije scenarija do montaže in končne postprodukcije) izdelan že v 7 dnevih. Sicer pa si oglejte nekaj naših video izdelkov spodaj/na navedenih povezavah.

V RUŠPROJEKT produkciji bomo z veseljem prisluhnili vašim idejam in predlogom, s ciljem narediti kvaliteten in naročniku ter ciljni publiki všečen video izdelek oz. celostno dodelano režijsko, kulturno in organizacijsko storitev. Rdeča nit filozofije našega poslovanja sta prožnost ter prilagodljivost naročnikovim željam in vizijam. Naše reference: znanje, kvaliteta, strokovnost in hitrost, ki nas odlikujejo, Vam ponujamo po najbolj konkurenčnih cenah v regiji.

V pričakovanju pozitivnega in inovativnega sodelovanja Vas iskreno pozdravljamo ter se veselimo sodelovanja z Vami!

Pošlji povpraševanje

Informacije

Naslov
Ljutomerska cesta 1, Gornja Radgona
Družabna omrežja

Komentarji