SERAFINE

Pošlji povpraševanje
Naziv:
SERAFINE

Opis:
SERAFINE je vokalni trio, ki ga sestavljajo vokalistke VALENTINA ČUDEN, MOJCA POTRČ in DADA KLADENIK – vse tri članice ansambla Opere SNG Maribor. Združujejo se tudi kot vokalne pedagoginje in ob prostem času tudi same rade zapojejo. Tako je nastal trio Serafine, kjer se vokalistke sprehajajo po melodijah POP glasbe iz minulega stoletja. Aranžmaje skladb pa podpisujejo kar same. Na koncertih in prireditvah, kjer nastopajo, pa za klavirsko spremljavo poskrbi Valentina Čuden.

Že na svojem prvem nastopu z mariborskim orkestrom Toti Big Band v Veliki dvorani slovenskega narodnega gledališča v Mariboru, so se Serafine uspešno predstavile in požele ogromen aplavz. Kmalu zatem so nastopile v Stari dvorani mariborske opere na samostojnem koncertu imenovanem “Around the Music” – Z glasbo naokoli – in navdušilo občinstvo razprodane dvorane z izjemnim nastopom. Koncert “Z glasbo naokoli” poslušalca popelje skozi različna glasbena obdobja. Ne manjkajo ne blues, swing, rock&roll ali rythm&blues, postaje glasbenega popotovanja pa vključujejo tudi country, muzikal in rock opero.

V letu 2014 so Serafine popestrile prizorišča, kot so Grad Ptuj, KGB Maribor, SNG Maribor, Salon uporabnih umetnosti in druga. Prvo obletnico delovanja so praznovale na letnem koncertu Totega Big Banda v Veliki dvorani slovenskega narodnega gledališča v Mariboru, januarja 2015 pa so bile povabljene kot glasbene gostje na prireditev BOB LETA 2014.

BOB LETA 2014
solo nastop v SLOVENSKEM NARODNEM GLEDALIŠČU v Mariboru
EXPO BIRO 25 let
1. FESTIVAL “KO DVIGNEM SEBE, DVIGNEM MARIBOR”
Letni koncert Toti BIG BAND 2013 in 2014
Novoletni koncert GRAD PTUJ
Salon uporabnih umetnosti - otvoritev sezone
Salon uporabnih umetnosti - koncert
Gostje na koncertu VLADA KRESLINA v Narodnem domu Maribor
Božični koncert opernega zbora SNG Maribor
Božični koncert KGB Maribor

Pošlji povpraševanje

Informacije

Naslov
Slovenia
Cena
300€ - 1500€
Spletna stran
Družabna omrežja

Videoposnetki ponudnika:

Komentarji