Šotori Gašper

Pošlji povpraševanje
Naziv:
Šotori Gašper

Opis:
Naši šotori so enostavni in hitro postavljeni. Ni potrebno nobenih večjih posegov v okolje ali prostor, kjer bodo postavljeni. Prednost naših šotorov je, da po odstranitvi ne pustimo nobenih večjih poškodb tal ali sprememb v okolju. Postavljamo jih na različnih mestih kot je npr. zelenica, asfaltirana površina ali na betonu.

Šotori so primerni za razne zabave kot so rojstni dnevi, fantovščina ali dekliščina, krsti, pikniki ali manjše prireditve. Šotori so izjemno kakovostni, saj so visoko vodoodporni in imajo stranjske pregrade, ki nas varujejo pred vetrom in dežjem. Predstavljajo idealno varovanje pred poletnimi nevihtami ali plohami ter zagotavljajo senco pred močnim poletnim soncem.Pod šotori je vsekakor prepovedano kurjenje ognja.

V najem oddajamo šotore različnih dimenzij,. Šotori so produkt nemškega priznanega izdelovalca, ki sodijo v sam vrh izdelovalcev šotorov. Šotore vam postavimo, na vaš željen prostor. Prilagodimo jih lahko po vaši želji, saj imate lahko samo streho, delno zaprte, ali v celoti zaprte.

Izberite naše šotore, ki vas bodo varovali pred dežjem, vetrom in vročim poletnim soncem ter vas ne bodo pustili na cedilu, za kar bi vam lahko odpadla zabava.Zvesti uporabniki naših šotorov so društva, podjetja in fizične osebe, ki hočejo imeti dobro zabavo brez nevšečnosti.Naši redni odjemalci so: PGD Gabrovka, Turistična kmetija Okorn, Turistična vas Pristava. Smo kvalitetni, dobri in cenovno ugodi ter se v celoti prilagodimo željam stranke. Ne odlašajte in nas pokličite 031/895-321 ali pišite na info.kotnig@gmail.com

Pošlji povpraševanje

Informacije

Naslov
Ivančna Gorica
Družabna omrežja

Komentarji