Šundr band

Kategorije: Pop skupine,
Pošlji povpraševanje
Naziv:
Šundr band

Opis:
Šunder band so nosilci glasbene scene in veljajo za kulturni steber cover bandov tretjega največjega mesta v Sloveniji ki sliši na ime Kranj.
Bend velja za enega zelo popularnih in zabavnih, kar se še posebaj odraža na žurih, kjer pravijo, da se zabava, ki jo ustvarijo meri z "Rihterjevo magnitudo".
Sodoleujejo na veliko dogodkih po vsej Sloveniji, zato dvoma o popularnosti, zabavnosti in kvaliteti izvajanja glasbe ni.

Ali mate skupino ljudi, ki bi radi plesali pa ne vejo na kaj? Se sprašujete zakaj nimajo na kaj plesati in kaj je tisto kar ičejo za ples ?
Ste opazili, da je vaša zabava pusta, brez prave energije in bi se na njej radi znoreli do jutranjih ur ?

Potem ima pet ljubiteljev slovenske glasbe, ki preigravajo vse mogoče slovenske hite prave odgovore za vas!

Kratek pogled v zgodovino banda
Band je nastal z združitvijo štirih glasbenih virtuozov, ker so hoteli razširiti glasbene kroge. Kmalu so se odločili, da svoje fonične talente v kaotičnem glasbenem "šov biznisu" pod imenom "Šundr band".
Vse talente in fonična znanja so spletli v band, ki zna ustvariti neverjetno evforični ambient skupaj z igranjem preverjenih starih uspešnic, ob kateri še tako zahtevnemu poslušalcu ne preostane drugega, kot da skače, nori in kriči tekste, besedila, ki jih pozna.

Člani benda so:
Alex Mladenov - vokal/kitara
Črtomir Potočnik - kitara
Matej Slavec - bas
Jaka Selan - bobni
Aljaž Bernik - klaviature

Člani
: 5

Slike ponudnika:
Pošlji povpraševanje

Informacije

Naslov
Kranj
Spletna stran
Kontakt
info@sundrband.si
Družabna omrežja

Videoposnetki ponudnika:

Komentarji