Vida Igličar, grafično oblikovanje in ilustracija

Kategorije: Drugo, Izdelovanje vabil,
Pošlji povpraševanje
Naziv:
Vida Igličar, grafično oblikovanje in ilustracija

Opis:
Oblikovanje tiskovin za poroke in druge dogodke. Grafično oblikovanje in ilustracija celotnega materiala v stilu glavne tematike dogodka - vabila, zahvale, imenske kartice, sedežni red, spominska darila ...
Večino mojih del in stil si lahko ogledate na www.vidaiglicar.com . Vabljeni k ogledu.

Sem diplomirana grafična oblikovalka in ilustratorka, ki sem svoje znanje pridobivala na študiju v Veliki Britaniji. V času študija sem za delo na področju umetnosti in oblikovanja prejela Jo Moore Award za izjemne dosežke, PC Priestley Award za izstopajoč napredek, zmagala na britanskem nacionalnem tekmovanju v oblikovanju promocijskih materialov za tiskarsko podjetje in ob koncu študija prejela nagrado za najboljšo študentko v letniku. Tekom študija sem bila tudi prejemnica štipendije Ministrstva za kulturo.

Sedaj v pastelnih barvah ustvarjam v Sloveniji in sem aktivna na raznoraznih področjih - od dela v oglaševalski agenciji, ilustriranja otroških knjig, izdelovanje printov in ročnih tipografij. Moja želja je biti del enostavne poti do nepozabnega dogodka in prispevati z oblikovanjem, ki ga rada naredim v celoti, zaokrožim tematsko in oblikovno v celoto, združiti vaše želje z dobrim izgledom.

Slike ponudnika:
Pošlji povpraševanje

Informacije

Spletna stran
Družabna omrežja

Komentarji