Drugo

Bar Langus

Bar Langus vam nudi prijeten, prostoren, urejen prostor in organizacijo za praznovanje rojstnih dni, obletnic, službenih zabav, plesnih večerov in ostalih druženj. Notranji del lokala sprejme do 80 oseb, zunanji del pa tudi 150 oseb. Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo na telefonski številki 051/328768 ali po elektronski pošti probaristadoo@gmail.com
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Natoci.si

Točeno pivo na vašem dogodku! Želiš popestriti svojo zabavo s hladnim, točenim pivom? Priskrbimo različne okuse točenega piva na vašem dogodku, skupaj s prenosno točilno tehniko. Bi radi pritegnili pozornost na poslovni prireditvi, sejmu, festivalu, itd.? V ekipi Natoci.si smo specializirani, da vam pomagamo pri izbiri pijač in svetovanju ter postavitvi točilne tehnike na samem kraju vašega dogodka. Natoci.si STAFF. Najem osebja za strežbo in točenje piva. Obišči spletno stran www.natoci.si.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

export-B

Razen izjemno pestrega in širokega glasbenega programa (od zimzelenih melodij, standardnih plesnih ritmov, narodnozabavne glasbe, »ex-Yu« skladb, najnovejših domačih in tujih pop in rock hitov) se 'export-B' na željo naročnika ponaša tudi z lastno animacijo oz. povezovanjem. Posebnost zasedbe je 20-minutni originalni internacionalni show program. Vse navedeno lahko najdete tudi na naši spletni strani.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ajla

Tuki si zelim ogledat razlicne oglase
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Kozmetični salon Neguj.se

Ha, ha. Vem, da želite vedno največ za svoj čas in denar in prav je tako. Če iščete salon kjer bodo storitve najcenejše ste na napačnem naslovu, če iščete salon kjer bodo vaše težave odpravljene in boste obravnavana kot kraljica in ne številka ste našli kar ste iskali. Vabljeni v kozmetični salon neguj.se, vaša kozmetičarka Danijela
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Izdelovanje vabil – Tiskarna Koštomaj

V tiskarni Koštomaj poskrbimo za celoten proces izdelave vabil, vse od svetovanja, grafičnega oblikovanja tiskovine in tudi dostavo. Ponujamo vam strokovno pomoč in svetovanje pri izdelavi vabil. Svetujemo in priporočamo vam izbiro papirja, formata, oblike in barv tiskovin. Izdelamo vam vabila za kakršno koli priložnost. Poleg vabil nudimo tudi izdelavo vizitk, letakov, prospektov, katalogov, map in ostalih promocijskih materialov.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Darila za rojstni dan

V spletni trgovini darila za rojstni dan najdete pester izbor daril, ki so primerna tako za rojstne dneve kot tudi druge priložnosti, kot so na primer obletnice, valentinovo, poroke in druge življenjske priložnosti. Na voljo so vam klasična darila in tudi nekoliko drugačna in izvirna darila, ki vam popestrijo dogajanja na zabavah. V ponudbi pa imamo tudi darila za otroke.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

AnaCatering

Pri AnaCatering vam pripravimo postavitev in aranžiranje miz, ostali potrebnega inventarja, kot so pribor, krožniki, kozarci, pripravi in dostavimo izbrano hrano in pijačo. Vse pripravljeno postrežemo gostom in po pogostitvi prostor tudi pospravimo. Svetujemo vam tudi, kaj postreči gostom, da bo primeru kraju in dogodku, ki ga organizirate. Nudimo hladne bifeje, hladno-tople bifeje, finger food pogostitve, tematske bifeje - npr. božični, Martinov, Valentinov, mediteranski, ribji ...., poročne bifeje in pa tudi pogostitve po meri, kot npr. rojstni dnevi, obletnice, maturantski plesi, pogostitve na seminarjih, predavanjih, konferencah itd.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Darilni program in zavijanje daril – Cvetličarstvo Pr’ Krnc, Helena Rozman, s. p.

V Cvetličarstvu Pr' Krnc vam nudimo unikatno ročno izdelana darila in zavijanje oz. aranžiranje daril za rojstne dneve, obletnice, poroke, krste, birme ... V cvetličarni pa vam ponujamo tudi žalno cvetje, poročne šopke in cvetje, sadike, semena in pripomočke za vrt, zunanje cvetje, zelenjavo, sadje, domače likerje Naša posebnost pa je izdelava šopkov iz zelenjave in sadja.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Promotiva, animacije &promocije

Animacijsko in promocijsko agencijo PROMOTIVA sestavlja mlada, dinamična in kreativna ekipa. Z inovativnim pristopom dajemo naročnikom večjo prepoznavnost na različnih prireditvah. Na podlagi pridobljenih izkušenj pri preteklih izpeljanih projektih ter animacijskih in promocijskih aktivnostih si danes upamo še več - zato so dogodki še bolj drzni! Odlikuje nas kvalitetna izvedba dogodkov, na podlagi aktivnega sodelovanja z vsakim naročnikom posebej. Pri organizaciji različnih projektov in dogodkov sodelujemo tudi z ostalimi podjetji, agencijami ter posamezniki in tako lahko s skupnimi močmi uspešno realiziramo posamezne projekte! ZAKAJ MI? - novi in kreativni pristopi - zanesljivost in profesionalnost - ustvarjalna vnema - najboljši animatorji in promotorji - tesno sodelovanje z naročnikom
Ponudnik ni podal okvirne cene.