Glasba

Ansambel Koroški kvintet

Ansambel Koroški kvintet je na sceni že od leta 2009. Udeležili smo se festivalov, tekmovanj, TV oddaj in prav tako smo uspešno odigrali že veliko število praznovanj, porok in veselic. Igramo narodnozabavno in zabavno glasbo vseh žanrov. Na vašem dogodku poskrbimo za prijetno vzdušje in zabavo, kot je še niste imeli. Zagotavljamo Vam kvalitetno izvajanje glasbe, poskrbeli bomo pa tudi za polno mera smeha z našim Show programom. Tukaj smo samo za vas, da vam polepšamo vaš dogodek in ga izpeljemo točno tako, kot ste ga imeli prav Vi v mislih. Strankam se popolnoma prilagodimo, saj nam Vaše zadovoljstvo pomeni največ.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Amor bend

Amor bend – glasba za vse generacije! Amor smo ekipa pozitivnih in simpatičnih glasbenikov, ki vam skozi večer priredi zabavo po vaši meri, zato nas lahko najamete za vse vrste zabav kot so poroke, veselice, maturantski ali gala plesi ter ostale plesne zabave, ki jih lahko popestrimo tudi z animacijo. Odlikuje nas profesionalen pristop in odlična vokalna izvedba, ki skupini daje pečat že več kot 15 let. Izvajamo pester repertoar domačih in tujih uspešnic, evergreenov ter najnovejših uspešnic. S standardnimi in latino ritmi zadovoljimo tudi najbolj zahtevne plesalce. Dejavni smo tudi na področju avtorskih pesmi in videospotov. Več o nas si lahko preberete tudi na naši spletni strani www.skupina-amor.com Povabite nas, ne bo vam žal!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ansambel Štajerski zvoki

Smo trio zasedba (harmonika, kitara, bas kitara). Igramo narodnozabavno glasbo in zabavno glasbo. Igrat lahko pridemo na vašo poroko, abraham, rojstnim dan,... Kontakti: Kevin - 041465943 Luka - 031744883 Gmail: stajerski.zvoki@gmail.com
Cena: od 300 do 600€€.

Ansambel PIK

Smo mlad ansambel ,ki je z resnim delovanjem pričel jeseni leta 2015. Naš sestav je nekoliko neobičajen smo namreč trio s klarinetom kar spominja na Šentjurske muzikante kateri so tudi naši vzorniki. Udeležili smo se kar nekaj večjih ter manjših festivalov ter osvojili kar nekaj nagrad. Naš repertoar obsega stare avstrijske in ostale koračnice, slakove, avsenikove skladbe ter skladbe ostalih popularnih narodno zabavnih ansamblov. Igramo tudi zabavno glasbo, ki obsega od starega rocka do najnovejših slovenskih ter tujih uspešnic. Ponujamo tudi Show program. Na voljo smo za vse vrste zabav od obletnic, porok do koncertov, veselic in ostalih prireditev. Če želite odlično zabavo kaj hitro pošljite povpraševanje.
Cena: od 200 do 700€.

Ansambel DAR

Pozdravljeni, iščete kvalitetno in denarnici prijazno glasbeno ponudbo za vašo poroko, rojstno dnevno zabavo ali kakterokoli drugo obliko praznovanja? Tukaj smo za Vas Ansambel DAR, ki se prilagodi in zna prisluhniti vašim željam. Pokličite ne bo vam žal.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

BENO One Man Band

BENO; glasba srednje generacije za različne priložnosti.Klaviature z vokalom,klavir-evergreen instrumentali.T. 031 556 254.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ješča vešča

Skupina Ješča vešča je petčlanska dolenjska glasbena skupina.Igramo priredbe raznih znanih in manj znanih skladb različnih glasbenih zvrsti od ciganskega swinga, jazza do etno, folk, rocka. Ustvarjamo tudi avtorske skladbe, v katerih je čutiti preplet omenjenih glasbenih zvrsti. Nastopi so dolgi približno 3 ure, primerni zlasti za kavarniško vzdušje. Več na spletni strani: jescavesca.wix.com/skupina
Cena: od 300 do 1000€.

Citrarka Janja Brlec

Janja Brlec je ena izmed najboljših citrark v Sloveniji in tujini, ki svojo glasbo izpopolnjuje že od mladih let. Diplomirala je na Visoki šoli za glasbo in gledališče v Münchnu ter magistrirala na Univerzi Mozarteum v Salzburgu citre. Danes pa s svojo glasbo rada sodeluje na številnih prireditvah, obredih, razstavah, sprejemih. Pravi, da je glasba del nje, zato ob citrah večkrat tudi zapoje. Igra različne glasbene zvrsti od stare glasbe, sodobne, citrarske romantike, popevk, mjuziklov, rock balad, slovenske ljudske pesmi ter pesmi različnih narodov, narodnozabavne pesmi,... Rada ima glasbo polna temperamenta.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Skupina Takt

Skupina Takt je primorska glasbena zasedba. Sestavljajo jo štirje fantje in dekle, ki z večglasnim petjem in izvajanjem skladb v živo izvedejo svoj nastop kar se da kvalitetno in prijetno za uho vsakega poslušalca. Repertoar izvajanih skladb se vseskozi dopolnjuje in obsega slovensko narodno-zabavno in zabavno glasbo, slovensko pop/rock glasbo, dalmatinske uspešnice, hrvaške, angleške, pop, rock, evergreen in številne druge hite, seveda pa ne gre mimo rock'n'rolla in kančka modernih skladbic.
Cena: od 400 do 800€.

Skupina Strmina

Glasbena skupina STRMINA odslej deluje v prenovljeni sestavi in je ponovno šestčlanska zasedba, podobno kot je bila pred leti, v svojem najbolj uspešnem obdobju. Resno in zavzeto delo že kaže rezultate, saj je odziv publike na nastopih izjemno dober. Na nastopu STRMINE lahko pričakujete: - odlično zabavno glasbo s petjem in igranjem v živo (klaviature, dve kitari, bas kitara, bobni); - zelo dobro narodno zabavno glasbo (posebnost sta dve harmoniki, kitara, bas kitara, štiriglasno fantovsko petje + pevka, kar omogoča veliko polnost in širino zvoka); - uporaba vrhunske opreme, ki omogoča zelo prijeten in čist zvok, prilagojen naravi prireditve; - odlično vzdušje in vodenje programa; - možnost nastopa tudi z opernim pevcem Tonetom Habjanom. Skupina ima zelo pester repertoar, primeren za vse generacije. Igra domače in tuje uspešnice, poleg novejših skladb je prisotna tudi glasba iz 80-ih let. Ima dovolj programa, da na nastopu lahko igra zgolj zabavno (pop rock) glasbo, zgolj narodno zabavno glasbo, lahko pa kombinacijo obeh STRMINA je skupina za različne prireditve, saj ima profesionalno izdelan program tako za koncerte, veselice, plese, sindikalne zabave kot tudi za gala prireditve - maturantske plese, poroke ipd. STRMINA je doslej izdala dva albuma. Njihova najbolj znana skladba je »Nocoj bila bi s teboj«.
Ponudnik ni podal okvirne cene.