Godbe

Fešta band

Verjemite, da ni večjega presenečenja za slavljenca, kot pa da ga pred hišo pričaka 12 članska zasedba Trubačev! V svojem osem letnem delovanju so nanizali preko 800 nastopov, kar zagotovo kaže na kakovost in pa zadovoljne naročnike. V njihovem repertoarju najdete številne yugo, balkan, pop, rock, rock’n’roll, dalmatinske in druge skladbe. Moto skupine se seveda sklada z njihovo energičnostjo: " Naredimo žur, ki ga boste pomnili! "
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Godba Domžale

Godba Domžale je bila ustanovljena že leta 1884, s svojim delovanjem pa ni prenehala tudi med obema svetovnima vojnama. Godbo odlikuje res edinstvena zasedba, polna izkušenj in znanja, pohvalijo pa se lahko tudi s kar nekaj uspehi iz različnih tekmovanj. V godbi je 65 aktivnih članov, najmlajši šteje 13, nastarejši pa 84 let. Nastopajo na zabavah, prireditvah in drugih zasebnih ter javnih dogodkih, več podatkov o godbi pa najdete na njihovi spletni strani.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ansambel Ultrazvok

Smo narodno-zabavni ansambel Ultrazvok, naša ekipa pa je sestavljena iz treh članov. Igramo na porokah, veselicah, abrahamih in na vseh drugih prireditvah. Izvajamo narodno-zabavno glasbo, pop, rock, evergrine in tudi nekaj yugo-balkanske glasbe. Program popestrimo z animacijo in odličnim programom.
Ponudnik ni podal okvirne cene.