Imitatorji politikov

Klemen Mauhler

Akademik med komiki, prepoznan po svojih številnih improvizacijah in neskončnem številu likov, ki jih upodablja v svoji igri. Diplomiral je leta 2006 na AGRFT v predstavi Za zaprtimi vrati. Njegova želja po svobodnem ustvarjanju ga je vodila med komike, kjer se je uveljavil kot izvrsten imitator raznih domačih in tuijih osebnosti. Potrebo po nastopanu je začutil že v srednji šoli, ko je zabaval svoje sošolce.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Sašo Hribar

Sašo Hribar kot alfa samec, Grosupeljčan, odvetnik s Floride in večni upornik. Le kdo ne pozna slavnega Radia Ga-Ga, kateri se še danes predvaja na prvem programu Radia Slovenija. Njegov komični pristop je pritegnil množio ljubiteljev, ki komaj čakajo na petkovo dogodivščino, katero Sašo podkrepi še s svojo ekipo imitatorjev. Zabava definitivno na vrhuncu.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Klemen Slakonja

Vsem poznani Klemen Slakonja, voditelj, komik, igralec...Svojo medijsko pot začne kot povezovalec na Radiu Energy, kaj kmalu zatem pa se pridruži slavni radijski oddaji Radio Ga-Ga. Znan je tudi po svojih parodičnih priredbah popularnih pesmih. Le kdo se ne spomni "JJ style", priredbo globalno znanega komada Gangamstyle!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Željkić&Željudin – Stand up komik

Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico v Hotelu Habakuk na stand upu ob dnevu žena 8.3.2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Martina Ipša – Stand up

Gledališka stand up komedija Muca Maca 2, komedija XXL Bejbe, stand up oddaja Brez dlake na jeziku, satirična TV oddaja Bizarno aktualno, muzikal ekipe Pop TV-jevcev Mož iz Manče, muzikal Prava dekleta; in še bi lahko naštevali. Je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih stand up nastopih vse od začetka stavi na drznost in izvirnost in zaradi svojega pristnega in nevsiljivega humorja ostaja priljubljena pri občinstvih najrazličnejših profilov. S stand upom se ukvarja od l.2005, ko se je udeležila delavnic za stand up komedijo z Željkom Vukmirico. S svojimi nastopi vedno znova preseneča in navdušuje, saj je ni teme, ki se je ne bi lotila spretno in silno smešno.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Tilen Artač

Tilen Artač je akademski glasbenik, violončelist, komik, imitator in satirik, skratka človek poln talentov. Kdor ga ne pozna se ga lahko spomne kot imitatorja iz radija Ga-Ga in kot znanega igralca v vlogi "infignije" v televizijski oddaji Hri-bar. Kot imitatorja in komika ga najdemo pogosto v javni radijski oddaji "Prizma optimizma" na radiu slo 1. Njegova kvaliteta glasbenega nastopanja pa se kaže z live nastopi v tandemu GodArt.
Cena: od po dogovoru do €.

Imitator Jaka

Z imitacijami sem se ukvarjal že vse od ranega otroštva, navdih sem dobil pri stricu saj je sam vedno oponašal slavne ljudi. V mojem repertoarju najdete imitacije slovenskih politikov kot so Janez Drnovšek, France Bučar ter druge. Moj slavni lik je tudi teta Tončka (kuharica brez dlake na jeziku, ki ve vse o vsem). Nastopal sem tudi v prvi sezoni šova Slovenija ima talent, tam sem uspel priti do polfinala. Dober imitator lahko brez dvoma popestri vsako zabavo ali dogodek, zato se ne obotavljajte in me kontaktirajte. Kontaktne podatke dobite na moji spletni strani, tam pa si lahko ogledate tudi posnetke mojih nastopov.
Ponudnik ni podal okvirne cene.