Inštrumentalisti

Oxana & La Banda

Nov projekt vrhunske violinistke Oksane Pečeny Dolenc združuje pet profesionalnih glasbenikov, aktivnih na slovenski glasbeni sceni. Nadeli so si ime Oxana & La Banda. Njihov repertoar obsega tango in virtuozno (violinsko) etno glasbo (npr. Czardas, Madžarski plesi, romunska, ciganska, slovanska glasba...) Oksana je kot čudežni otrok začela svojo glasbeno pot v rodnem Kijevu. Ob razpadu Sovjetske zveze je z osmimi leti skupaj z družino prišla v Slovenijo (Maribor), kjer je kmalu postala lokalna atrakcija. Sledile so številne najvišje nagrade na državnih in mednarodnih tekmovanjih, ter solistični nastopi z orkestri doma in na tujem. Danes je Oksana koncertna mojstrica SNG Maribor. K sodelovanju je povabila izstopajoče glasbenike: Pianist Jan Sever sodeluje s številnimi skupinami in deluje kot profesor na Konservatoriju v Ljubljani. Harmonikaš Andraž Frece zaključuje študij na Akademiji za glasbo. Je letošnji dobitnik Prešernove študentske nagrade. Kontrabasist Žiga Trilar poleg aktivnega komornega koncertiranja deluje kot namestnik vodje kontrabasov v SNG Maribor. Kitarist Matic Dolenc zaključuje študij na Akademiji za glasbo. Že vrsto let sodeluje z Oksano v duetu in je profesor na glasbeni šoli v Velenju. Prilagam par povezav na videoposnetke objavljene na youtubu: https://www.youtube.com/watch?v=bFTXYouIAlU https://www.youtube.com/watch?v=8hU2RygfqdQ https://www.youtube.com/watch?v=xTi9aGYiu4o Za več informacij nas lahko kontaktirate na email: maatic.dolenc@gmail.com ali telefonsko številko 040554591. Sodelujemo na različnih dogodkih: samostojni koncerti, poroke, razstave... Smo fleksibilen team, ki se prilagaja željam naročnika. :)
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Duet Playa

Duet Playa sestavljata Katja (vokal, klaviature) in Samo (vokal, saksofon). Poleg širokega repertoarja, ki zajema evergreen klasike, plesne standarde, svetovne hite 70., 80. in 90-ih let, aktualne uspešnice pop, disco in rock n' roll zvrsti pišeta tudi avtorsko glasbo. Duet je znan predvsem po kvalitetni vokalno – instrumentalni izvedbi in žametnem zvenu saksofona. Njun program je primeren za poroke, obletnice, poslovne zabave, maturantske plese, rojstne dneve, otvoritve ter druge proslave.
Cena: od 300,00 € - 800,00 € do €.

Gala Dance Orchestra

Skupina Gala Dance Orchestra je desetčlanska zasedba poklicnih glasbenikov, ki se je prvič z nastopom predstavila marca 2014 s ciljem - ponuditi slovenskemu prostoru pester, kakovosten in raznolik program za širok nabor dogodkov in prireditev, ki obsega naslednje plesne in glasbene zvrsti: foxtrot, quick step, swing, samba, slow rock, waltz, rhumba, cha-cha, salsa, rock and roll, bossa nova, disco, salsa, jive, tango, izvajajo pa tudi oldies-goldies, zimzelenčke, pop, rock in še marsikaj drugega za vse, tudi za tiste, ki radi bolj poslušajo in občudujejo, kako se ostali vrtijo na plesišču. Repertoar GDO trenutno obsega že več kot 115 skladb. Ustanovitelj, umetniški vodja in aranžer GDO je akademski kitarist Klemen Smolej, poleg njega pa so v zasedbi vrhunski slovenski glasbeniki, ki jih vodi mladosten navdih, veselje do svojega poslanstva in energičnost. Vso glasbo izvajajo 100% v živo (brez vnaprej nasnetih posnetkov, matric ali midi predvajanj) in obljubljajo Royal Quality Music Performance. Izvajalci: Miha Rebernik – vokal Lina Rahne – vokal Klemen Smolej – akustična in električna kitara Matjaž Kajzer – trobenta, krilovka Primož Fleischman – alt saksofon, flavta Klemen Kotar – tenor saksofon, flavta Domen Jeraša – pozavna Erik Marenče – klaviature Miha Koren – kontrabas in bas kitara Jure Rozman – bobni Za bolj bogat ritmični vložek, pa po želji naročnika poskrbi tolkalist Vid Ušeničnik. Smo prilagodljivi in lahko gostimo tudi pevca ali pevko po izboru naročnika. Reference: sezona nastopov v hotelu Union v Ljubljani leta 2014, novoletna nastopa v hotelu Golf in Grand hotel toplice (Sava Hotels&Resorts) na Bledu (2015, 2016), dve sezoni nastopov v Casino Korona v Kranjski Gori v letih 2015, 2016, Anin ples v Rogaški v letu 2016, Gala pravniški ples v hotelu Kempinski v Portorožu 2016 in številne poroke ter ostale prireditve.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

NOMOS Ensemble Wind Quartet

Privoščite si nekaj čarobnega za vaš poročni dan! Elegantni in očarljivi zvoki pihalnega kvarteta Nomos bodo vam in vašim gostom pričarali edinstveno in nepozabno doživetje!
Cena: od 500 do 1500€.

Matic Dolenc

Matic Dolenc se je s kitaro srečal na GŠ Kranj, kjer se je pod mentorstvom prof. Nataše Bogataj šolal 12 let. Ob koncu šolanja je prejel posebno nagrado glasbene šole in s simfoničnim orkestrom zaigral znameniti Concierto de Aranjuez. Svojo glasbeno pot nadaljuje na Akademiji za glasbo v Ljubljani, pri prof. Andreju Grafenauerju. Udeležil se je mnogih državnih in mednarodnih kitarskih tekmovanj ter osvojil številne nagrade. Gostoval je v Avstriji, Italiji, na Madžarskem, Hrvaškem... Sodeloval je na velikih koncertih Gimnazije Kranj v Cankarjevem domu, igral v ansamblu Prešernovega gledališča v Kranju, sodeluje pa tudi pri simfoničnih koncertih in predstavah v SNG Maribor. V okviru Akademije deluje v različnih komornih zasedbah, pri kitarskem orkestru, baročnem orkestru, mešanemu pevskemu zboru... Poleg kitare se Matic ukvarja tudi s starimi glasbil (lutnja, teorba). Njegov solo repertoar obsega klasično glasbo, tango, bossa novo, špansko glasbo... Redno sodeluje z vrhunsko violinistko Oksano Pečeny. Njun repertoar obsega znane skladbe za violino, tango, filmsko glasbo, glasbo za poroke in različne priložnosti.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Simfonični orkester – RTV Slovenija

Simfonični orkester RTV Slovenija, je eden najbolj znanih slovenskih orkestrov, ki je v šestdesetih letih ustvarjanja zapustil pomembno sled v slovenski glasbi. Glede na raznolikost izvedb glasbenih del, mu pripada prvo mesto med vsemi slovenskimi glasbenimi ansambli. Simfonični orkester je neposredno povezan z nastankom radijske in televizijske hiše, združenih v Zavod RTV Slovenija. Sedanji šef dirigent orkestra je odlični kitajski dirigent En Shao, ki je to mesto prevzel septembra leta 2006. Simfonični orkester redno gostuje v evropskih prestolnicah.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Pihalni orkester Koper

Pihalni orkester Koper ima danes izjemno vlogo v glasbenem življenju Kopra. V prvih letih svojega delovanja se je orkester pomembno uveljavil v svojem okolju. V Občini Koper ni bilo pomembnejše prireditve, pri kateri ne bi sodeloval.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Pihalni orkester Bežigrad

Naš pihalni orkester redno nastopa tako doma kot v tujini. Tesno sodelujemo z mestno občino, gasilskimi in drugimi lokalnimi društvi, šolami, zbori in solisti. Pihalni orkester Bežigrad redno nastopa na prireditvah, festivalih, otvoritvah, obletnicah, rojstnih dnevih in drugih proslavah. V zadnjih letih smo uspešno gostovali v Nemčiji, Franciji, Italiji, Španiji, Belgiji, na Hrvaškem, Madžarskem in Irskem.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Goriški pihalni orkester

Goriški pihalni orkester je nepogrešljiv spremljevalec najrazličnejših prireditev. Njegov šestdeset članski kolektiv ima letno več kot 30 nastopov.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Klemen Markelj

Ponudnik ni podal okvirne cene.