Jazz skupine

Ješča vešča

Skupina Ješča vešča je petčlanska dolenjska glasbena skupina.Igramo priredbe raznih znanih in manj znanih skladb različnih glasbenih zvrsti od ciganskega swinga, jazza do etno, folk, rocka. Ustvarjamo tudi avtorske skladbe, v katerih je čutiti preplet omenjenih glasbenih zvrsti. Nastopi so dolgi približno 3 ure, primerni zlasti za kavarniško vzdušje. Več na spletni strani: jescavesca.wix.com/skupina
Cena: od 300 do 1000€.

Gala Dance Orchestra

Skupina Gala Dance Orchestra je desetčlanska zasedba poklicnih glasbenikov, ki se je prvič z nastopom predstavila marca 2014 s ciljem - ponuditi slovenskemu prostoru pester, kakovosten in raznolik program za širok nabor dogodkov in prireditev, ki obsega naslednje plesne in glasbene zvrsti: foxtrot, quick step, swing, samba, slow rock, waltz, rhumba, cha-cha, salsa, rock and roll, bossa nova, disco, salsa, jive, tango, izvajajo pa tudi oldies-goldies, zimzelenčke, pop, rock in še marsikaj drugega za vse, tudi za tiste, ki radi bolj poslušajo in občudujejo, kako se ostali vrtijo na plesišču. Repertoar GDO trenutno obsega že več kot 115 skladb. Ustanovitelj, umetniški vodja in aranžer GDO je akademski kitarist Klemen Smolej, poleg njega pa so v zasedbi vrhunski slovenski glasbeniki, ki jih vodi mladosten navdih, veselje do svojega poslanstva in energičnost. Vso glasbo izvajajo 100% v živo (brez vnaprej nasnetih posnetkov, matric ali midi predvajanj) in obljubljajo Royal Quality Music Performance. Izvajalci: Miha Rebernik – vokal Lina Rahne – vokal Klemen Smolej – akustična in električna kitara Matjaž Kajzer – trobenta, krilovka Primož Fleischman – alt saksofon, flavta Klemen Kotar – tenor saksofon, flavta Domen Jeraša – pozavna Erik Marenče – klaviature Miha Koren – kontrabas in bas kitara Jure Rozman – bobni Za bolj bogat ritmični vložek, pa po želji naročnika poskrbi tolkalist Vid Ušeničnik. Smo prilagodljivi in lahko gostimo tudi pevca ali pevko po izboru naročnika. Reference: sezona nastopov v hotelu Union v Ljubljani leta 2014, novoletna nastopa v hotelu Golf in Grand hotel toplice (Sava Hotels&Resorts) na Bledu (2015, 2016), dve sezoni nastopov v Casino Korona v Kranjski Gori v letih 2015, 2016, Anin ples v Rogaški v letu 2016, Gala pravniški ples v hotelu Kempinski v Portorožu 2016 in številne poroke ter ostale prireditve.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Kristina Oberžan

Kristina Oberžan kot solistka ali z bandom ponuja vrhunsko soul-pop-jazzy-lounge-country plesno glasbo, ki je primerna za vse, ki se želijo zabavati ob uspešnicah Beatlov, Elvisa Presleya, Franka Sinatre, Jazz Standardov, Slovenske popevke, Soul-Motown uspešnic, country uspešnic, disco uspešnic in še veliko več ter plesati standardne plese, kot so angleški in dunajski valček, swing, jive, rock’n’roll, samba, salsa, foxtrot, quick step, rhumba, cha cha...itd.
Cena: od po dogovoru do €.

Euro Kvintet

Euro kvintet je štajerska zasedba, poznana po izvirnih avtorskih skladbah in dokazuje, da v glasbi ni meja! Ansambel izvaja narodnozabavno glasbo, katero lepo dopolni s številnimi modernimi zabavnimi komadi. Sestavlja jih druščina petih fantov, ki skupaj s pevko tvori lepo zvočno sliko. Veselica, koncert, zabava, poroka, rojstni dan, obletnica, ni je zabave, ki je ne bi znali popestriti!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

SERAFINE

SERAFINE je vokalni trio, ki ga sestavljajo vokalistke VALENTINA ČUDEN, MOJCA POTRČ in DADA KLADENIK – vse tri članice ansambla Opere SNG Maribor. Združujejo se tudi kot vokalne pedagoginje in ob prostem času tudi same rade zapojejo. Tako je nastal trio Serafine, kjer se vokalistke sprehajajo po melodijah POP glasbe iz minulega stoletja. Aranžmaje skladb pa podpisujejo kar same. Na koncertih in prireditvah, kjer nastopajo, pa za klavirsko spremljavo poskrbi Valentina Čuden.
Cena: od 300 do 1500€.

Skupina Trije Mušketirji

Trije mušketirji smo hudomušna glasbena skupina, ki po svojem okusu poustvarjamo tuje in domače glasbene uspešnice skozi obdobje od pop-jazza v 20 letih prejšnjega stoletja do najnovejših pop-rock uspešnic. Repertoar vključuje dela The Beatles, Eagles, Dire Straits, Nece Falk, Depeche Mode in številnih drugih glasbenih velikanov, ki so pisali zgodovino. V skupini preigravamo kitari in cajon, naši nastopi pa so zabavni, virtuozni in keksi!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Glasbena skupina Jamm

Skupino Jamm sestavljamo štirje dobro podkovani glasbeniki z dolgoletnimi izkušnjami, ki lahko vašemu dogodku damo tisto piko na i, ki bo poskrbela, da ga gostje ne bodo pozabili.Naj bo poroka, rojstni dan, novo letna zabava, v okviru svojega repertoarja poskusimo čim bolj natančno upoštevati vaše želje, preigravamo pa plesno glasbo, sestavljeno iz slovenske popevke, tuje pop glasbe, evergreenov, jazz glasbe, rock glasbe, narodno-zabavne glasbe itd., tako da je dobra zabava zagotovljena.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Balkan Boys

Začetki naše skupine segajo v september leta 2009. Ideja za ime skupine se je porodiča kar sama od sebe, saj ustreza našim nastopom in glasbi. Po nekaj uspešnih manjših nastopov smo si zaželeli večje prepoznavnosti, to pa smo dosegli z nastopom na šovu Slovenija ima talent. Dandanes nastopamo po celotni Sloveniji in tudi tujini. Naši nastopi so zabavni in zanimivi, slišali boste tako avtorske skladbe, kot tudi priredbe znanih tujih skladb. Obiščite našo spletno stran in nas kontaktirajte za nastop, definitivno vam ne bo žal.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Zgodbe Cola Porterja (Cole Porter Story)

Predstava v ospredje postavlja življenjsko zgodbo Cola Porterja, enega največjih ameriških skladateljev in piscev skladb, ki je ustvarjal na področju glasbenega gledališča v začetku 20. stoletja. V duhu Cola Porterja smo zato našem muziciranju pridodali gledališko noto, tako da so Porterjeve skladbe pete v živo in podprte s klavirsko spremljavo ter igralsko interpretacijo. Če pa priložnost kliče le po glasbenem vzdušju pa je zasedba temu primerno prilagojena. Gledalci se skupaj z ustvarjalci predstave podajo na skrivnostno potovanje v svet muzikala in življenje enega največjih legend Broadwayske glasbeno-gledališke scene. Skozi preplet glasbe in gledališča prisluhnemo izpovedi ljubezni, ki je eno najbolj globokih človekovih doživetij. Nataša Škerbec - vokal Janez Sagadin - Cole Porter / bobni Nejc Škofic - klavir
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ping pong band

Ping pong band sodimo v kvalitetnejše slovenske zasedbe. Naš repertoar je zelo širok in zadovolji najrazličnejše glasbene okuse. Uradni del izpeljemo tudi s animacijo in širokim glasbenim programom, tako kot se posamezen dogodek spodobi. Vsako leto izvedemo množico nastopov za najzahtevnejše ponudnike.
Ponudnik ni podal okvirne cene.