Najem

Poročni fotograf Čarobni trenutki Poročna fotografija

Sva poročna fotografa ter ustvarjava Čarobne trenutke. Poleg tega lahko popolnoma izkoristiva naravno svetlobo z svetlo optiko. Seveda, vedno imama rezervno opremo, ki jo uporabiva na samem fotografiranju. Fotografiranje poroke ni samo rutina Poročni fotograf Čarobni trenutki Poročna fotografija Fotografiranje porok in snemanje porok po celi Sloveniji Kontakt 041 601 392 http://www.carobni-trenutki.oazaidej.net
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Razgledi z Vrha

Plahutnikov stan je večnamenski prostor, ki se lahko uporablja v vseh letnih časih. Poleti se lahko prostor povsem odpre z južne in zahodne strani, pozimi je prostor ogrevan s kaminom na drva. Kapaciteta je petdeset ljudi. Prostor se nahaja 20 minut v vasi Koreno, Lukovica pri Domžalah in ponuja čudovit pogled vse tja do Julijskih Alp.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Hostel 24 d.o.o.

Vabljeni v Hostel 24 Bloke Celotno hišo oddajamo skupinam. Hostel 24 Bloke je bil najprej lokalna osnovna šola, nato družinska hiša. Danes pa je prenovljen hostel vpet v čudovito naravo in povezan z domačini. V Hostlu 24 Bloke boste bivali v prostornih sobah, s predprostorom, lastno kopalnico s prho, ter brezplačnim internetom. Pet sob je povezanih z velikim in prostornim balkonom. Hostel 24 Bloke nudi več kot 40 ležišč, udobne enoposteljne, dvoposteljne in 4 posteljne sobe, family suite (3 – 4 posteljne sobe). Veliko je francoskih ležišč. Dve sobi imata lastni vhod. V spodnjih prostorih sta večnamenski prostor (velikost približno 70 kvadratnih metrov) in večja kuhinja. Za zabavo so na voljo biljard, ročni nogomet, igrice za otroke, zunaj pa je profesionalni koš za košarko. Notranjost je prostorna, svetla in opremljena s stilnim pohištvom.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Old School Villa

Ime posebej odraža zgodovino hiše, saj je objekt nekdanja osnovna šola, ustanovljena leta 1911. V osrčju planote Bloke je obkrožena s čudovito naravo in oddaljena samo kratko vožnjo od Postojnske jame in Cerkniškega jezera. Vabi vse ljubitelje narave in športne navdušence, da obiščejo in uživajo v neokrnjeni okolici. Danes je Villa vpeta v okolico in povezana z domačini. Ponujamo možnost preživljanja aktivnih počitnic, vključevanje v tematske dogodke ali pa samo posedanje na terasi. Vabljeni!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Frizerski salon Slavka, Slavka Pogačnik, s.p.

Frizerski salon, ki vam ponudi več. Smo dobro opremljeni in založeni, zato vam lahko nudimo prijetno vzdušje med striženjem in med čakanjem. Pri nas se boste počutili kot doma, saj je celotno osebje prijazno in komunikativno. Nudimo vam kvalitetne storitve striženja, barvanja in urejanja pričesk za vse priložnosti tudi svečane, kot so poroka, matura, obhajilo. Po dogovoru nudimo tudi dnevno ali svečano ličenje. Več o nas na naši spletni strani: http://www.modnifrizer.com
Ponudnik ni podal okvirne cene.

RušProjekt video produkcija

O nas / http://rusprojekt.si/ Da se vam na kratko predstavimo; smo podjetje RUŠPROJEKT video PRODUKCIJA, ki se ukvarja s snemanjem propagandnih in predstavitvenih videospotov, dokumentarnih filmov in glasbenih, športnih, poročnih ter vseh drugih vrst video izdelkov. Smo daleč najcenejša in hkrati najhitrejša videoprodukcija z visoko ločljivostnimi video izdelki v Pomurju. Zakaj? Kako je ceno, kvaliteto in hitrost izdelave mogoče združiti? Ker uporabljamo inovativen pristop k izdelavi video izdelka, saj se projektov lotevamo kampanjsko, kar pomeni, da naenkrat delamo le na enem projektu. Tako je mogoče, da je video (od začetne faze konstrukcije scenarija do montaže in končne postprodukcije) izdelan že v 7 dnevih. Sicer pa si oglejte nekaj naših video izdelkov spodaj/na navedenih povezavah. V RUŠPROJEKT produkciji bomo z veseljem prisluhnili vašim idejam in predlogom, s ciljem narediti kvaliteten in naročniku ter ciljni publiki všečen video izdelek oz. celostno dodelano režijsko, kulturno in organizacijsko storitev. Rdeča nit filozofije našega poslovanja sta prožnost ter prilagodljivost naročnikovim željam in vizijam. Naše reference: znanje, kvaliteta, strokovnost in hitrost, ki nas odlikujejo, Vam ponujamo po najbolj konkurenčnih cenah v regiji. V pričakovanju pozitivnega in inovativnega sodelovanja Vas iskreno pozdravljamo ter se veselimo sodelovanja z Vami!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Načrtovalec porok PlannerTim

Ali že imata načrtovalca poroke ? PlannerTim.com - Načrtovanje dogodkov Samo za vaju smo pripravili širok spekter storitev - od organizacije fantovščine in dekliščine, poroke (tudi ADRENALINSKE) na vajini željeni lokaciji, varovanje vajinih domov...do prevoza na letališče na medene tedne - z najboljšimi partnerji. Nudimo vam ugodnosti - PIJAČA PO NABAVNIH CENAH .. Ker pa lačna vrana siti ne verjame, vama del izbranega poročnega menija pripravi naš "KUHAR NA DOMU" še pred poroko. Recita DA in se ODLOČITA za našo ponudbo ZDAJ. www.plannertim.com
Ponudnik ni podal okvirne cene.

lan

Oddajamo žur plac na obali( Mostičje-10 km od Kopra), lahko tudi za druge vrste dogodkou.., so na voljo tudi sobe za prenočišča..več info na 070705177
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Najem avtodoma – CarCenterCerar

Ponujamo vam najem avtodoma Eura Mobil Terrestra TA690HB Alkoven za 6 oseb. Vozilo ima klimatsko napravo, tempomat, daljinsko centralno zaklepanje, vlečno kljuko ... Avtodom ima garažo z velikostjo za 4 kolesa, ogrevano dvojno dno, alkoven s panoramskim oknom, rezervoar s 150 l uporabne vode itd. V najem so vključeni tudi nosilec za kolesa, vlečna kljuka, tenda, vinjeta in popolno kasko zavarovanje vozila.
Cena: od 69-119 €/dan do €.

Najem piknik prostora v okolici Ljubljane

Piknik prostor se nahaja 7 km iz Ljubljane, na vznožju Toškega čela. Prostor je na mirni lokaciji v naravi. Poleg imate na voljo igrišče za badminton in odbojko, otroci pa se lahko igrajo na travnati površini. Na piknik prostoru je tudi manjša lesena zgradba s pokritim zunanjim delom. Zraven je tudi veliko parkirišče, ki sprejme do 30 avtomobilov. Sicer pa je prostor primeren za do 50 ljudi. Ob najemu vam pripada elektrika, tekoča voda, toaletni prostori, uporaba miz in klopi, 2 hladilnika, žar na oglje ali plin, kotliček za golaž in pa tudi čistila ter vreče za smeti.
Ponudnik ni podal okvirne cene.