Narodno – zabavni ansambli

Ansambel Koroški kvintet

Ansambel Koroški kvintet je na sceni že od leta 2009. Udeležili smo se festivalov, tekmovanj, TV oddaj in prav tako smo uspešno odigrali že veliko število praznovanj, porok in veselic. Igramo narodnozabavno in zabavno glasbo vseh žanrov. Na vašem dogodku poskrbimo za prijetno vzdušje in zabavo, kot je še niste imeli. Zagotavljamo Vam kvalitetno izvajanje glasbe, poskrbeli bomo pa tudi za polno mera smeha z našim Show programom. Tukaj smo samo za vas, da vam polepšamo vaš dogodek in ga izpeljemo točno tako, kot ste ga imeli prav Vi v mislih. Strankam se popolnoma prilagodimo, saj nam Vaše zadovoljstvo pomeni največ.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ansambel Štajerski zvoki

Smo trio zasedba (harmonika, kitara, bas kitara). Igramo narodnozabavno glasbo in zabavno glasbo. Igrat lahko pridemo na vašo poroko, abraham, rojstnim dan,... Kontakti: Kevin - 041465943 Luka - 031744883 Gmail: stajerski.zvoki@gmail.com
Cena: od 300 do 600€€.

Ansambel PIK

Smo mlad ansambel ,ki je z resnim delovanjem pričel jeseni leta 2015. Naš sestav je nekoliko neobičajen smo namreč trio s klarinetom kar spominja na Šentjurske muzikante kateri so tudi naši vzorniki. Udeležili smo se kar nekaj večjih ter manjših festivalov ter osvojili kar nekaj nagrad. Naš repertoar obsega stare avstrijske in ostale koračnice, slakove, avsenikove skladbe ter skladbe ostalih popularnih narodno zabavnih ansamblov. Igramo tudi zabavno glasbo, ki obsega od starega rocka do najnovejših slovenskih ter tujih uspešnic. Ponujamo tudi Show program. Na voljo smo za vse vrste zabav od obletnic, porok do koncertov, veselic in ostalih prireditev. Če želite odlično zabavo kaj hitro pošljite povpraševanje.
Cena: od 200 do 700€.

Ansambel DAR

Pozdravljeni, iščete kvalitetno in denarnici prijazno glasbeno ponudbo za vašo poroko, rojstno dnevno zabavo ali kakterokoli drugo obliko praznovanja? Tukaj smo za Vas Ansambel DAR, ki se prilagodi in zna prisluhniti vašim željam. Pokličite ne bo vam žal.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Skupina Takt

Skupina Takt je primorska glasbena zasedba. Sestavljajo jo štirje fantje in dekle, ki z večglasnim petjem in izvajanjem skladb v živo izvedejo svoj nastop kar se da kvalitetno in prijetno za uho vsakega poslušalca. Repertoar izvajanih skladb se vseskozi dopolnjuje in obsega slovensko narodno-zabavno in zabavno glasbo, slovensko pop/rock glasbo, dalmatinske uspešnice, hrvaške, angleške, pop, rock, evergreen in številne druge hite, seveda pa ne gre mimo rock'n'rolla in kančka modernih skladbic.
Cena: od 600 do 800€.

Skupina Strmina

Glasbena skupina STRMINA odslej deluje v prenovljeni sestavi in je ponovno šestčlanska zasedba, podobno kot je bila pred leti, v svojem najbolj uspešnem obdobju. Resno in zavzeto delo že kaže rezultate, saj je odziv publike na nastopih izjemno dober. Na nastopu STRMINE lahko pričakujete: - odlično zabavno glasbo s petjem in igranjem v živo (klaviature, dve kitari, bas kitara, bobni); - zelo dobro narodno zabavno glasbo (posebnost sta dve harmoniki, kitara, bas kitara, štiriglasno fantovsko petje + pevka, kar omogoča veliko polnost in širino zvoka); - uporaba vrhunske opreme, ki omogoča zelo prijeten in čist zvok, prilagojen naravi prireditve; - odlično vzdušje in vodenje programa; - možnost nastopa tudi z opernim pevcem Tonetom Habjanom. Skupina ima zelo pester repertoar, primeren za vse generacije. Igra domače in tuje uspešnice, poleg novejših skladb je prisotna tudi glasba iz 80-ih let. Ima dovolj programa, da na nastopu lahko igra zgolj zabavno (pop rock) glasbo, zgolj narodno zabavno glasbo, lahko pa kombinacijo obeh STRMINA je skupina za različne prireditve, saj ima profesionalno izdelan program tako za koncerte, veselice, plese, sindikalne zabave kot tudi za gala prireditve - maturantske plese, poroke ipd. STRMINA je doslej izdala dva albuma. Njihova najbolj znana skladba je »Nocoj bila bi s teboj«.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

4ever green band

Skupina 4ever green band je duet, ki po potrebi naraste tudi na 4 člane. Ponujajo široko paleto različne glasbe, saj njihov repertoar šteje kar 600 pesmi! Med njimi so evergreen, klasični rock, moderne slovenske in tuje popularne pesmi ter dalmatinska in domača glasba. Njihov program je primeren za vse priložnosti; za poroke, zabave, veselice, otvoritve, Abrahame... V program lahko po želji vključijo tudi animacijo. O izkušnjah pričajo sodelovanja z drugimi glasbenimi skupinami kot so Ansambel Spomin, Bakan rock gang, Omega band, Dober dan, Barvna televizija, Memories, Skupina Sons z Alenko Gotar...
Cena: od 250,00€ - 2.000,00€ do €.

Kvintet Event

Kvintet Event izhaja iz Velenja, sestavlja pa ga 5 članov; Dejan Starc, Marko Vrabič, Simon Lesnik, Carmen Lorger, Borut Lorger in David Štruc. Za zabavo lahko poskrbijo na različnih dogodkih, od veselic, porok, rojstnih dni pa vse do silvestrovanj in pustovanj. Zabavajo z narodno-zabavno glasbo ter dalmatinsko, slovensko in tujo plesno glasbo. Na njihovem nastopu ne bo nikoli dolgčas, saj uporabljajo harmoniko, kitaro, električno kitaro, bariton, klarinet, trobento, saksofon, bobne, klaviature in tolkala. Vse skupaj zapakirajo v odlično voden in animiran program.
Cena: od 0,00 - 1.500 € do €.

Ansambel Meh

Smo trije mladi štajerci iz okolice Rogaške Slatine, ki igramo narodno-zabavno glasbo na raznih zabavah, prireditvah, presenečenjih,.. Poskrbimo za dobro voljo vseh.
Cena: od Po dogovoru do Po dogovoru€.

Pvaninski Abuhi

Smo Pvaninski abuhi in vsi prihajamo iz okolice Uršlje gore. Imamo že veliko izkušenj, vendar se vedno izpopolnjujemo in nadgrajujemo, dopolnjujemo repertoar, hkrati pa počasi uresničujemo svoje ideje za lastne skladbe. Z veseljem se odzovemo vabilu na različne prireditve, dogodke, kot so Abrahami, rojstni dnevi, poroke, obletnice itd. . S svojo dobro voljo, mladostjo, talentom in pevskimi sposobnostmi navdušimo vsakogar in vedno poskrbimo za nepozabno doživetje.
Cena: od 500,00€ - 1.500,00€ do €.