Orkestri

Gala Dance Orchestra

Skupina Gala Dance Orchestra je desetčlanska zasedba poklicnih glasbenikov, ki se je prvič z nastopom predstavila marca 2014 s ciljem - ponuditi slovenskemu prostoru pester, kakovosten in raznolik program za širok nabor dogodkov in prireditev, ki obsega naslednje plesne in glasbene zvrsti: foxtrot, quick step, swing, samba, slow rock, waltz, rhumba, cha-cha, salsa, rock and roll, bossa nova, disco, salsa, jive, tango, izvajajo pa tudi oldies-goldies, zimzelenčke, pop, rock in še marsikaj drugega za vse, tudi za tiste, ki radi bolj poslušajo in občudujejo, kako se ostali vrtijo na plesišču. Repertoar GDO trenutno obsega že več kot 115 skladb. Ustanovitelj, umetniški vodja in aranžer GDO je akademski kitarist Klemen Smolej, poleg njega pa so v zasedbi vrhunski slovenski glasbeniki, ki jih vodi mladosten navdih, veselje do svojega poslanstva in energičnost. Vso glasbo izvajajo 100% v živo (brez vnaprej nasnetih posnetkov, matric ali midi predvajanj) in obljubljajo Royal Quality Music Performance. Izvajalci: Miha Rebernik – vokal Lina Rahne – vokal Klemen Smolej – akustična in električna kitara Matjaž Kajzer – trobenta, krilovka Primož Fleischman – alt saksofon, flavta Klemen Kotar – tenor saksofon, flavta Domen Jeraša – pozavna Erik Marenče – klaviature Miha Koren – kontrabas in bas kitara Jure Rozman – bobni Za bolj bogat ritmični vložek, pa po želji naročnika poskrbi tolkalist Vid Ušeničnik. Smo prilagodljivi in lahko gostimo tudi pevca ali pevko po izboru naročnika. Reference: sezona nastopov v hotelu Union v Ljubljani leta 2014, novoletna nastopa v hotelu Golf in Grand hotel toplice (Sava Hotels&Resorts) na Bledu (2015, 2016), dve sezoni nastopov v Casino Korona v Kranjski Gori v letih 2015, 2016, Anin ples v Rogaški v letu 2016, Gala pravniški ples v hotelu Kempinski v Portorožu 2016 in številne poroke ter ostale prireditve.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Simfonični orkester – RTV Slovenija

Simfonični orkester RTV Slovenija, je eden najbolj znanih slovenskih orkestrov, ki je v šestdesetih letih ustvarjanja zapustil pomembno sled v slovenski glasbi. Glede na raznolikost izvedb glasbenih del, mu pripada prvo mesto med vsemi slovenskimi glasbenimi ansambli. Simfonični orkester je neposredno povezan z nastankom radijske in televizijske hiše, združenih v Zavod RTV Slovenija. Sedanji šef dirigent orkestra je odlični kitajski dirigent En Shao, ki je to mesto prevzel septembra leta 2006. Simfonični orkester redno gostuje v evropskih prestolnicah.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Pihalni orkester Koper

Pihalni orkester Koper ima danes izjemno vlogo v glasbenem življenju Kopra. V prvih letih svojega delovanja se je orkester pomembno uveljavil v svojem okolju. V Občini Koper ni bilo pomembnejše prireditve, pri kateri ne bi sodeloval.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Pihalni orkester Bežigrad

Naš pihalni orkester redno nastopa tako doma kot v tujini. Tesno sodelujemo z mestno občino, gasilskimi in drugimi lokalnimi društvi, šolami, zbori in solisti. Pihalni orkester Bežigrad redno nastopa na prireditvah, festivalih, otvoritvah, obletnicah, rojstnih dnevih in drugih proslavah. V zadnjih letih smo uspešno gostovali v Nemčiji, Franciji, Italiji, Španiji, Belgiji, na Hrvaškem, Madžarskem in Irskem.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Goriški pihalni orkester

Goriški pihalni orkester je nepogrešljiv spremljevalec najrazličnejših prireditev. Njegov šestdeset članski kolektiv ima letno več kot 30 nastopov.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

TrobiNOVA – NOVA Filharmonija

Glasbeno društvo Nova Filharmonija sestavljajo mladi glasbeniki in tudi tisti z dologoletnimi izkušnjami, kateri skupaj v celoto povezujejo edinstvene nastope, izvajanja skladb velemojstrov klasične, operne glasbe in še več. Njihova usklajenost, izkušenost in veselje do ustvarjanja tovrstne glasbe ne pusti nobenega ravnodušnega ampak ga impresionira in popelje v popolnoma drug svet svetovne klasične glasbe. Odlikujejo pa jih tako nastopi po Sloveniji kot tudi drugod po svetu.
Cena: od po dogovoru do €.