ostali

Ansambel Koroški kvintet

Ansambel Koroški kvintet je na sceni že od leta 2009. Udeležili smo se festivalov, tekmovanj, TV oddaj in prav tako smo uspešno odigrali že veliko število praznovanj, porok in veselic. Igramo narodnozabavno in zabavno glasbo vseh žanrov. Na vašem dogodku poskrbimo za prijetno vzdušje in zabavo, kot je še niste imeli. Zagotavljamo Vam kvalitetno izvajanje glasbe, poskrbeli bomo pa tudi za polno mera smeha z našim Show programom. Tukaj smo samo za vas, da vam polepšamo vaš dogodek in ga izpeljemo točno tako, kot ste ga imeli prav Vi v mislih. Strankam se popolnoma prilagodimo, saj nam Vaše zadovoljstvo pomeni največ.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Amor bend

Amor bend – glasba za vse generacije! Amor smo ekipa pozitivnih in simpatičnih glasbenikov, ki vam skozi večer priredi zabavo po vaši meri, zato nas lahko najamete za vse vrste zabav kot so poroke, veselice, maturantski ali gala plesi ter ostale plesne zabave, ki jih lahko popestrimo tudi z animacijo. Odlikuje nas profesionalen pristop in odlična vokalna izvedba, ki skupini daje pečat že več kot 15 let. Izvajamo pester repertoar domačih in tujih uspešnic, evergreenov ter najnovejših uspešnic. S standardnimi in latino ritmi zadovoljimo tudi najbolj zahtevne plesalce. Dejavni smo tudi na področju avtorskih pesmi in videospotov. Več o nas si lahko preberete tudi na naši spletni strani www.skupina-amor.com Povabite nas, ne bo vam žal!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ansambel Štajerski zvoki

Smo trio zasedba (harmonika, kitara, bas kitara). Igramo narodnozabavno glasbo in zabavno glasbo. Igrat lahko pridemo na vašo poroko, abraham, rojstnim dan,... Kontakti: Kevin - 041465943 Luka - 031744883 Gmail: stajerski.zvoki@gmail.com
Cena: od 300 do 600€€.

Ješča vešča

Skupina Ješča vešča je petčlanska dolenjska glasbena skupina.Igramo priredbe raznih znanih in manj znanih skladb različnih glasbenih zvrsti od ciganskega swinga, jazza do etno, folk, rocka. Ustvarjamo tudi avtorske skladbe, v katerih je čutiti preplet omenjenih glasbenih zvrsti. Nastopi so dolgi približno 3 ure, primerni zlasti za kavarniško vzdušje. Več na spletni strani: jescavesca.wix.com/skupina
Cena: od 300 do 1000€.

Skupina Takt

Skupina Takt je primorska glasbena zasedba. Sestavljajo jo štirje fantje in dekle, ki z večglasnim petjem in izvajanjem skladb v živo izvedejo svoj nastop kar se da kvalitetno in prijetno za uho vsakega poslušalca. Repertoar izvajanih skladb se vseskozi dopolnjuje in obsega slovensko narodno-zabavno in zabavno glasbo, slovensko pop/rock glasbo, dalmatinske uspešnice, hrvaške, angleške, pop, rock, evergreen in številne druge hite, seveda pa ne gre mimo rock'n'rolla in kančka modernih skladbic.
Cena: od 600 do 800€.

Skupina Strmina

Glasbena skupina STRMINA odslej deluje v prenovljeni sestavi in je ponovno šestčlanska zasedba, podobno kot je bila pred leti, v svojem najbolj uspešnem obdobju. Resno in zavzeto delo že kaže rezultate, saj je odziv publike na nastopih izjemno dober. Na nastopu STRMINE lahko pričakujete: - odlično zabavno glasbo s petjem in igranjem v živo (klaviature, dve kitari, bas kitara, bobni); - zelo dobro narodno zabavno glasbo (posebnost sta dve harmoniki, kitara, bas kitara, štiriglasno fantovsko petje + pevka, kar omogoča veliko polnost in širino zvoka); - uporaba vrhunske opreme, ki omogoča zelo prijeten in čist zvok, prilagojen naravi prireditve; - odlično vzdušje in vodenje programa; - možnost nastopa tudi z opernim pevcem Tonetom Habjanom. Skupina ima zelo pester repertoar, primeren za vse generacije. Igra domače in tuje uspešnice, poleg novejših skladb je prisotna tudi glasba iz 80-ih let. Ima dovolj programa, da na nastopu lahko igra zgolj zabavno (pop rock) glasbo, zgolj narodno zabavno glasbo, lahko pa kombinacijo obeh STRMINA je skupina za različne prireditve, saj ima profesionalno izdelan program tako za koncerte, veselice, plese, sindikalne zabave kot tudi za gala prireditve - maturantske plese, poroke ipd. STRMINA je doslej izdala dva albuma. Njihova najbolj znana skladba je »Nocoj bila bi s teboj«.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

FOLK IDOLI | Jasno&GlasNo!

Skupina FOLK IDOLI je najbrž trenutno med bolj zasedenimi slovenskimi glasbenimi zasedbami na področju nastopov tipa poslovnih in elitnih zabav, maturantskih plesov, porok in drugih tovrstnih dogodkov.Med drugim sodelujemo tudi s hoteli po Sloveniji ter na področju bivše države ter EU. Glasbeni izbor je tako prilagojen najrazličnejšim glasbenim okusom in generacijam. Vsa glasba se izvaja izključno V ŽIVO, kvaliteta pa na najvišjem nivoju, saj je zasedba v večjem delu visoko glasbeno izobražena
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Oxana & La Banda

Nov projekt vrhunske violinistke Oksane Pečeny Dolenc združuje pet profesionalnih glasbenikov, aktivnih na slovenski glasbeni sceni. Nadeli so si ime Oxana & La Banda. Njihov repertoar obsega tango in virtuozno (violinsko) etno glasbo (npr. Czardas, Madžarski plesi, romunska, ciganska, slovanska glasba...) Oksana je kot čudežni otrok začela svojo glasbeno pot v rodnem Kijevu. Ob razpadu Sovjetske zveze je z osmimi leti skupaj z družino prišla v Slovenijo (Maribor), kjer je kmalu postala lokalna atrakcija. Sledile so številne najvišje nagrade na državnih in mednarodnih tekmovanjih, ter solistični nastopi z orkestri doma in na tujem. Danes je Oksana koncertna mojstrica SNG Maribor. K sodelovanju je povabila izstopajoče glasbenike: Pianist Jan Sever sodeluje s številnimi skupinami in deluje kot profesor na Konservatoriju v Ljubljani. Harmonikaš Andraž Frece zaključuje študij na Akademiji za glasbo. Je letošnji dobitnik Prešernove študentske nagrade. Kontrabasist Žiga Trilar poleg aktivnega komornega koncertiranja deluje kot namestnik vodje kontrabasov v SNG Maribor. Kitarist Matic Dolenc zaključuje študij na Akademiji za glasbo. Že vrsto let sodeluje z Oksano v duetu in je profesor na glasbeni šoli v Velenju. Prilagam par povezav na videoposnetke objavljene na youtubu: https://www.youtube.com/watch?v=bFTXYouIAlU https://www.youtube.com/watch?v=8hU2RygfqdQ https://www.youtube.com/watch?v=xTi9aGYiu4o Za več informacij nas lahko kontaktirate na email: maatic.dolenc@gmail.com ali telefonsko številko 040554591. Sodelujemo na različnih dogodkih: samostojni koncerti, poroke, razstave... Smo fleksibilen team, ki se prilagaja željam naročnika. :)
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Duet Playa

Duet Playa sestavljata Katja (vokal, klaviature) in Samo (vokal, saksofon). Poleg širokega repertoarja, ki zajema evergreen klasike, plesne standarde, svetovne hite 70., 80. in 90-ih let, aktualne uspešnice pop, disco in rock n' roll zvrsti pišeta tudi avtorsko glasbo. Duet je znan predvsem po kvalitetni vokalno – instrumentalni izvedbi in žametnem zvenu saksofona. Njun program je primeren za poroke, obletnice, poslovne zabave, maturantske plese, rojstne dneve, otvoritve ter druge proslave.
Cena: od 300,00 € - 800,00 € do €.

4ever green band

Skupina 4ever green band je duet, ki po potrebi naraste tudi na 4 člane. Ponujajo široko paleto različne glasbe, saj njihov repertoar šteje kar 600 pesmi! Med njimi so evergreen, klasični rock, moderne slovenske in tuje popularne pesmi ter dalmatinska in domača glasba. Njihov program je primeren za vse priložnosti; za poroke, zabave, veselice, otvoritve, Abrahame... V program lahko po želji vključijo tudi animacijo. O izkušnjah pričajo sodelovanja z drugimi glasbenimi skupinami kot so Ansambel Spomin, Bakan rock gang, Omega band, Dober dan, Barvna televizija, Memories, Skupina Sons z Alenko Gotar...
Cena: od 250,00€ - 2.000,00€ do €.