Pevski zbori

Tercet DoMiMa

Tercet DoMiMa z Jasmino je ženska vokalna zasedba iz Kozjanskega - pevke je med seboj povezala ljubezen do tradicije ljudskih pevk iz dežele, poleg katere proučujejo in pojejo tudi manj znane in pozabljene pesmi. Nastopajo v praznični kozjanski noši ali v takšni za vsakdanjo rabo, odvisno od priložnosti. S svojim srčnim prepevanjem vzbujajo smisel za domače pesmi in vabijo k petju vse, zlasti tudi mlade, ki bi radi peli domače pesmi - dovolite jim, da vam s petjem polepšajo vaš dogodek!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Oktet Jurij Dalmatin

Že daljnega leta 1964 se je pričela zgodovina Okteta Jurija Dalmatina, najstarejše vokalne skupine v Boštanju. "Kdor poje rad, ostaja mlad", pravijo fantje, kar dokazujejo tudi z mladim sestavom, ki v oktet prinese pravo energijo! Poleg veselja do petja jih druži tudi prijateljstvo in želja po razveseljevanju množic z ljudsko glasbo - repertoar obsega tako tuje, kot domače glasbe, z veseljem pa se bomo odzvali vašemu vabilu na nastop!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Oktet Aljaž

Začetki našega okteta segajo v leto 2009, ko nas je združilo prijateljstvo, ljubezen do petja in na koncu tudi rojstvo malega Aljaža! Z nastopi na različnih praznovanjih in prireditvah se z veseljem predstavimo širši in ožji javnosti, tako da bomo zelo veseli vašega vabila, da vam z našim petjem polepšamo vašo prireditev! Najboljša referenca pa so zagotovo naši nastopi, zato vabljeni k ogledu!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Oktet 9

Oktet 9 smo moška vokalna skupina, ki nas je združila ljubezen do glasbe, petja in dobre družbe. Izvajamo moderne priredbe skladb, naši vplivi pa so skupine kot so Rockapella, Flying Pickets, The Real Group in še mnogi drugi. Z veseljem se odzovemo vabilu za popestritev družabnih dogodkov, kot so rojstni dnevi, poroke, razstave, sprejemi. Obljubimo, da bomo med goste vnesli dobro voljo in razigranost!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Gorenjski oktet

Ljubezen do petja je združila 8 moških z željo, da svoje pevske želje in sposobnosti nadgradijo v ambicioznem moškem sestavu. Svoje delo so preizkusili že na številnih domačih in tujih dogodkih, stremijo pa k ohranjanju bogate tradicije oktetovskega petja na Slovenskem, seveda pa se ne izogibajo niti novejšim skladbam domačih avtorjev. Z veseljem se odzovejo vašemu vabilu, da vam s svojim petjem polepšajo sprejem, zabavo, poročni obred, otvoritev razstave ali drug družaben dogodek širom Slovenije.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Trio Quartet

Trio Quartet se z veseljem odzove vašemu vabilu za popestritev in skrb za prijetno vzdušje, pa če je to intimno, romantično vzdušje pod okni deklet ali pa slavnostno ozračje... Zapojemo vam slovensko ljudsko in umetno pesem, črnsko duhovno, dalmatinske skladbe, priredbe slovenskih zimzelenih skladb in pop glasbe, z raznovrstno glasbeno spremljav. Nastopamo na rojstno dnevnih presenečenjih, zabavah, proslavah in tako dalje!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Slovenski Oktet

Slovenski oktet je zagotovo najbolj znan slovenski moški vokalni komorni ansambel. Prvič je zapel leta 1951, od takrat pa navuduševal številne množice, tako na domačih, kot svetovnih odrih. Repertoar okteta je izjemno širok in raznolik, saj ga oblikujejo skladbe od renesanse do ljudskih pesmi vseh narodov, od klasicizma in romantike do skladb sodobnikov, poseben poudarek pa oktet seveda posveča slovenski pesmi, tako ljudski kot umetni.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Vokalna skupina Gallina

Kvartet Gallina sestavljamo štiri dekleta, ki z največjim veseljem prepevamo slovensko ljudsko in umetno glasbo, skladbe svetovne zborovske literature - od renesanse do sodobnosti, skladbe zlatega časa slovenske popevke, naš repertoar pa vsebuje tudi tuje skladbe vokalnega jazza in popa. Z našim prepevanjem vam popestrimo družaben dogodek - odprtja razstav, sprejemi, koncerti in tako dalje, s čimer želimo obogatiti prireditev in navdušiti občinstvo!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Akademski pevski zbor Alojzij Mav

Akademski pevski zbor Alojzij Mav je študentski zbor, ki bo lepo popestril različne dogodke - slovesnosti, odprtja razstav, zabave... Zbor sestavljajo mladi pevci, večinoma študentje in mlajši izobraženci, ki prihajajo iz vse Slovenije. Zbor je ime dobil po skladatelju duhovne glasbe Alojziju Mavu. Poleg sakralnega programa se zbor zadnja leta posveča tudi negovanju ljudske pesmi, nastopa pa po celotni Sloveniji, v zamejstvu in tudi v tujini.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ženski pevski zbor LIPA

Ženski pevski zbor Lipa iz Dravograda sestavlja 16 pevk - naš repertoar je vselej pester in raznolik, odvisen od kraja, časa in vzroka našega nastopa. Vselej s ponosom prepevamo stare ljudske slovenske pesmi, koroške narodne in seveda tudi sodobne in umetne pesmi raznolikih skladateljev in tekstopiscev. Obiščite naše nastope in obljubimo vam, da boste domov odšli z željo, da nam ob novi priložnosti, zopet prisluhnete!
Ponudnik ni podal okvirne cene.