Pop skupine

Ansambel Koroški kvintet

Ansambel Koroški kvintet je na sceni že od leta 2009. Udeležili smo se festivalov, tekmovanj, TV oddaj in prav tako smo uspešno odigrali že veliko število praznovanj, porok in veselic. Igramo narodnozabavno in zabavno glasbo vseh žanrov. Na vašem dogodku poskrbimo za prijetno vzdušje in zabavo, kot je še niste imeli. Zagotavljamo Vam kvalitetno izvajanje glasbe, poskrbeli bomo pa tudi za polno mera smeha z našim Show programom. Tukaj smo samo za vas, da vam polepšamo vaš dogodek in ga izpeljemo točno tako, kot ste ga imeli prav Vi v mislih. Strankam se popolnoma prilagodimo, saj nam Vaše zadovoljstvo pomeni največ.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Amor bend

Amor bend – glasba za vse generacije! Amor smo ekipa pozitivnih in simpatičnih glasbenikov, ki vam skozi večer priredi zabavo po vaši meri, zato nas lahko najamete za vse vrste zabav kot so poroke, veselice, maturantski ali gala plesi ter ostale plesne zabave, ki jih lahko popestrimo tudi z animacijo. Odlikuje nas profesionalen pristop in odlična vokalna izvedba, ki skupini daje pečat že več kot 15 let. Izvajamo pester repertoar domačih in tujih uspešnic, evergreenov ter najnovejših uspešnic. S standardnimi in latino ritmi zadovoljimo tudi najbolj zahtevne plesalce. Dejavni smo tudi na področju avtorskih pesmi in videospotov. Več o nas si lahko preberete tudi na naši spletni strani www.skupina-amor.com Povabite nas, ne bo vam žal!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Ješča vešča

Skupina Ješča vešča je petčlanska dolenjska glasbena skupina.Igramo priredbe raznih znanih in manj znanih skladb različnih glasbenih zvrsti od ciganskega swinga, jazza do etno, folk, rocka. Ustvarjamo tudi avtorske skladbe, v katerih je čutiti preplet omenjenih glasbenih zvrsti. Nastopi so dolgi približno 3 ure, primerni zlasti za kavarniško vzdušje. Več na spletni strani: jescavesca.wix.com/skupina
Cena: od 300 do 1000€.

Skupina Takt

Skupina Takt je primorska glasbena zasedba. Sestavljajo jo štirje fantje in dekle, ki z večglasnim petjem in izvajanjem skladb v živo izvedejo svoj nastop kar se da kvalitetno in prijetno za uho vsakega poslušalca. Repertoar izvajanih skladb se vseskozi dopolnjuje in obsega slovensko narodno-zabavno in zabavno glasbo, slovensko pop/rock glasbo, dalmatinske uspešnice, hrvaške, angleške, pop, rock, evergreen in številne druge hite, seveda pa ne gre mimo rock'n'rolla in kančka modernih skladbic.
Cena: od 600 do 800€.

Skupina Strmina

Glasbena skupina STRMINA odslej deluje v prenovljeni sestavi in je ponovno šestčlanska zasedba, podobno kot je bila pred leti, v svojem najbolj uspešnem obdobju. Resno in zavzeto delo že kaže rezultate, saj je odziv publike na nastopih izjemno dober. Na nastopu STRMINE lahko pričakujete: - odlično zabavno glasbo s petjem in igranjem v živo (klaviature, dve kitari, bas kitara, bobni); - zelo dobro narodno zabavno glasbo (posebnost sta dve harmoniki, kitara, bas kitara, štiriglasno fantovsko petje + pevka, kar omogoča veliko polnost in širino zvoka); - uporaba vrhunske opreme, ki omogoča zelo prijeten in čist zvok, prilagojen naravi prireditve; - odlično vzdušje in vodenje programa; - možnost nastopa tudi z opernim pevcem Tonetom Habjanom. Skupina ima zelo pester repertoar, primeren za vse generacije. Igra domače in tuje uspešnice, poleg novejših skladb je prisotna tudi glasba iz 80-ih let. Ima dovolj programa, da na nastopu lahko igra zgolj zabavno (pop rock) glasbo, zgolj narodno zabavno glasbo, lahko pa kombinacijo obeh STRMINA je skupina za različne prireditve, saj ima profesionalno izdelan program tako za koncerte, veselice, plese, sindikalne zabave kot tudi za gala prireditve - maturantske plese, poroke ipd. STRMINA je doslej izdala dva albuma. Njihova najbolj znana skladba je »Nocoj bila bi s teboj«.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

FOLK IDOLI | Jasno&GlasNo!

Skupina FOLK IDOLI je najbrž trenutno med bolj zasedenimi slovenskimi glasbenimi zasedbami na področju nastopov tipa poslovnih in elitnih zabav, maturantskih plesov, porok in drugih tovrstnih dogodkov.Med drugim sodelujemo tudi s hoteli po Sloveniji ter na področju bivše države ter EU. Glasbeni izbor je tako prilagojen najrazličnejšim glasbenim okusom in generacijam. Vsa glasba se izvaja izključno V ŽIVO, kvaliteta pa na najvišjem nivoju, saj je zasedba v večjem delu visoko glasbeno izobražena
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Gala Dance Orchestra

Skupina Gala Dance Orchestra je desetčlanska zasedba poklicnih glasbenikov, ki se je prvič z nastopom predstavila marca 2014 s ciljem - ponuditi slovenskemu prostoru pester, kakovosten in raznolik program za širok nabor dogodkov in prireditev, ki obsega naslednje plesne in glasbene zvrsti: foxtrot, quick step, swing, samba, slow rock, waltz, rhumba, cha-cha, salsa, rock and roll, bossa nova, disco, salsa, jive, tango, izvajajo pa tudi oldies-goldies, zimzelenčke, pop, rock in še marsikaj drugega za vse, tudi za tiste, ki radi bolj poslušajo in občudujejo, kako se ostali vrtijo na plesišču. Repertoar GDO trenutno obsega že več kot 115 skladb. Ustanovitelj, umetniški vodja in aranžer GDO je akademski kitarist Klemen Smolej, poleg njega pa so v zasedbi vrhunski slovenski glasbeniki, ki jih vodi mladosten navdih, veselje do svojega poslanstva in energičnost. Vso glasbo izvajajo 100% v živo (brez vnaprej nasnetih posnetkov, matric ali midi predvajanj) in obljubljajo Royal Quality Music Performance. Izvajalci: Miha Rebernik – vokal Lina Rahne – vokal Klemen Smolej – akustična in električna kitara Matjaž Kajzer – trobenta, krilovka Primož Fleischman – alt saksofon, flavta Klemen Kotar – tenor saksofon, flavta Domen Jeraša – pozavna Erik Marenče – klaviature Miha Koren – kontrabas in bas kitara Jure Rozman – bobni Za bolj bogat ritmični vložek, pa po želji naročnika poskrbi tolkalist Vid Ušeničnik. Smo prilagodljivi in lahko gostimo tudi pevca ali pevko po izboru naročnika. Reference: sezona nastopov v hotelu Union v Ljubljani leta 2014, novoletna nastopa v hotelu Golf in Grand hotel toplice (Sava Hotels&Resorts) na Bledu (2015, 2016), dve sezoni nastopov v Casino Korona v Kranjski Gori v letih 2015, 2016, Anin ples v Rogaški v letu 2016, Gala pravniški ples v hotelu Kempinski v Portorožu 2016 in številne poroke ter ostale prireditve.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Kristina Oberžan

Kristina Oberžan kot solistka ali z bandom ponuja vrhunsko soul-pop-jazzy-lounge-country plesno glasbo, ki je primerna za vse, ki se želijo zabavati ob uspešnicah Beatlov, Elvisa Presleya, Franka Sinatre, Jazz Standardov, Slovenske popevke, Soul-Motown uspešnic, country uspešnic, disco uspešnic in še veliko več ter plesati standardne plese, kot so angleški in dunajski valček, swing, jive, rock’n’roll, samba, salsa, foxtrot, quick step, rhumba, cha cha...itd.
Cena: od po dogovoru do €.

Ansambel Modri val

Smo vesel narodno-zabavni ansambel Modri val in prihajamo iz obmorskega mesta Koper. Imamo značilno kvintetovsko zasedbo in z 20-imi leti izkušenj ter bogatim repertoarjem lahko iz vsakega dogodka naredimo pravi žur. Imamo bogat nabor inštrumentov, poleg igranja, pa smo tudi vsi vokalisti, tako da je petje tudi šestglasno. Z veseljem se udeležimo vsake vrste prireditev in na željo poskrbimo tudi za razne igre in zabavno animacijo. Za ozvočenje lahko poskrbimo sami.
Cena: od 1.200,00€ - 2.000,00€ do €.

Skupina Lisjaki

Smo štiričlanska skupina Lisjaki in z bogatim repertoarjem (vse od narodno-zabavne in zabavne glasbe, do po želji dalmatinskih uspešnic, pop evergreenov, rock'n'roll...) navdušimo prav vsakega. Naša vrlina je igranje v živo, večglasno petje in močan moški vokal. Z veseljem zaigramo na vsaki vrsti veselic, poroki, Abrahamu, rojstnodnevnih zabavah, poslovnih priložnostih, kjer s svojo pozitivno energijo pričaramo neverjetno vzdušje. Na željo pa tudi poskrbimo za pestro animacijo z različnimi zabavnimi igrami.
Cena: od 700,00€ - 1.000,00€ do €.