Rock skupine

Skupina Takt

Skupina Takt je primorska glasbena zasedba. Sestavljajo jo štirje fantje in dekle, ki z večglasnim petjem in izvajanjem skladb v živo izvedejo svoj nastop kar se da kvalitetno in prijetno za uho vsakega poslušalca. Repertoar izvajanih skladb se vseskozi dopolnjuje in obsega slovensko narodno-zabavno in zabavno glasbo, slovensko pop/rock glasbo, dalmatinske uspešnice, hrvaške, angleške, pop, rock, evergreen in številne druge hite, seveda pa ne gre mimo rock'n'rolla in kančka modernih skladbic.
Cena: od 600 do 800€.

FOLK IDOLI | Jasno&GlasNo!

Skupina FOLK IDOLI je najbrž trenutno med bolj zasedenimi slovenskimi glasbenimi zasedbami na področju nastopov tipa poslovnih in elitnih zabav, maturantskih plesov, porok in drugih tovrstnih dogodkov.Med drugim sodelujemo tudi s hoteli po Sloveniji ter na področju bivše države ter EU. Glasbeni izbor je tako prilagojen najrazličnejšim glasbenim okusom in generacijam. Vsa glasba se izvaja izključno V ŽIVO, kvaliteta pa na najvišjem nivoju, saj je zasedba v večjem delu visoko glasbeno izobražena
Ponudnik ni podal okvirne cene.

4ever green band

Skupina 4ever green band je duet, ki po potrebi naraste tudi na 4 člane. Ponujajo široko paleto različne glasbe, saj njihov repertoar šteje kar 600 pesmi! Med njimi so evergreen, klasični rock, moderne slovenske in tuje popularne pesmi ter dalmatinska in domača glasba. Njihov program je primeren za vse priložnosti; za poroke, zabave, veselice, otvoritve, Abrahame... V program lahko po želji vključijo tudi animacijo. O izkušnjah pričajo sodelovanja z drugimi glasbenimi skupinami kot so Ansambel Spomin, Bakan rock gang, Omega band, Dober dan, Barvna televizija, Memories, Skupina Sons z Alenko Gotar...
Cena: od 250,00€ - 2.000,00€ do €.

Gala Dance Orchestra

Skupina Gala Dance Orchestra je desetčlanska zasedba poklicnih glasbenikov, ki se je prvič z nastopom predstavila marca 2014 s ciljem - ponuditi slovenskemu prostoru pester, kakovosten in raznolik program za širok nabor dogodkov in prireditev, ki obsega naslednje plesne in glasbene zvrsti: foxtrot, quick step, swing, samba, slow rock, waltz, rhumba, cha-cha, salsa, rock and roll, bossa nova, disco, salsa, jive, tango, izvajajo pa tudi oldies-goldies, zimzelenčke, pop, rock in še marsikaj drugega za vse, tudi za tiste, ki radi bolj poslušajo in občudujejo, kako se ostali vrtijo na plesišču. Repertoar GDO trenutno obsega že več kot 115 skladb. Ustanovitelj, umetniški vodja in aranžer GDO je akademski kitarist Klemen Smolej, poleg njega pa so v zasedbi vrhunski slovenski glasbeniki, ki jih vodi mladosten navdih, veselje do svojega poslanstva in energičnost. Vso glasbo izvajajo 100% v živo (brez vnaprej nasnetih posnetkov, matric ali midi predvajanj) in obljubljajo Royal Quality Music Performance. Izvajalci: Miha Rebernik – vokal Lina Rahne – vokal Klemen Smolej – akustična in električna kitara Matjaž Kajzer – trobenta, krilovka Primož Fleischman – alt saksofon, flavta Klemen Kotar – tenor saksofon, flavta Domen Jeraša – pozavna Erik Marenče – klaviature Miha Koren – kontrabas in bas kitara Jure Rozman – bobni Za bolj bogat ritmični vložek, pa po želji naročnika poskrbi tolkalist Vid Ušeničnik. Smo prilagodljivi in lahko gostimo tudi pevca ali pevko po izboru naročnika. Reference: sezona nastopov v hotelu Union v Ljubljani leta 2014, novoletna nastopa v hotelu Golf in Grand hotel toplice (Sava Hotels&Resorts) na Bledu (2015, 2016), dve sezoni nastopov v Casino Korona v Kranjski Gori v letih 2015, 2016, Anin ples v Rogaški v letu 2016, Gala pravniški ples v hotelu Kempinski v Portorožu 2016 in številne poroke ter ostale prireditve.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Social Problem

Smo skupina iz okolice Maribora. Igramo v vodah rocka, hard rocka ter metala. Vse skupaj znese nekakšen alternativni hard rock, ki ima čutno melodijo za dušo ter hkrati močne riffe, ki premikajo ljudi.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Skupina Lisjaki

Smo štiričlanska skupina Lisjaki in z bogatim repertoarjem (vse od narodno-zabavne in zabavne glasbe, do po želji dalmatinskih uspešnic, pop evergreenov, rock'n'roll...) navdušimo prav vsakega. Naša vrlina je igranje v živo, večglasno petje in močan moški vokal. Z veseljem zaigramo na vsaki vrsti veselic, poroki, Abrahamu, rojstnodnevnih zabavah, poslovnih priložnostih, kjer s svojo pozitivno energijo pričaramo neverjetno vzdušje. Na željo pa tudi poskrbimo za pestro animacijo z različnimi zabavnimi igrami.
Cena: od 700,00€ - 1.000,00€ do €.

Skupina Hooruk

Smo petčlanska zabavna skupina z obširnim repertoarjem. Igramo glasbo različnih stilov s pestrim repertoarjem od zabavnih, slovenskih, ex-yugo, hrvaških, tujih, narodno-zabavnih do rock skladb, se pa tudi prilagajamo organizatorjem in tako poskrbimo za nepozaben dogodek. Z veseljem zaigramo na različnih dogodkih, porokah, maturantskih plesih, Abrahamih, rojstnodnevnih zabavah in drugod, kjer s svojim pestrim zabavnim programom in animacijo vsem popestrimo dan.
Cena: od 500,00€ - 1.300,00€ do €.

Max Bend

Smo 6-članska skupina, ki z bogatim repertoarjem, profesionalnim nastopom, vrhunsko opremo in veseljem do glasbe pripravi res nepozabno zabavo. Igramo v živo za vse vrste praznovanj, od zabav, rojstnih dni, porok do ostalih dogodkov. Skupino sestavljamo izkušeni glasbeniki z žilico za zabavo in s svojim širokim spektrom glasbenih zvrsti vse od slovenske in narodno-zabavne glasbe, popularnih yugo in tujih uspešnic, evergreen pop rock in ostalimi uspešnicami spravimo prav vsakogar na noge. Skratka 'Muska za (z)noret'!
Cena: od 800,00€ - 2.000,00€ do €.

Skupina Nevihta

Smo skupina Nevihta, ki jo sestavlja šest članov. Igramo na vseh dogodkih, ki so potrebni žive glasbe in žuriranja ne glede na to kako pozna je ura. Nismo usmerjeni v določene zvrsti glasbe, ampak poskušamo z raznolikostjo žanrov zadovoljiti poslušalce z različnimi okusi. Igramo od narodno zabavne glasbe vse do jugo rocka in rock'n'rolla.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Klemen Markelj

Ponudnik ni podal okvirne cene.