Torte

Torte po naročilu – Slaščičarna Flere

V Slaščičarni Flere lahko naročite torte za različne priložnosti po vašem okusu. Izdelamo vam torto po vaših željah - tako želeno obliko kot okuse, ki jih želite imeti v vaši torto.. Podjetje imam 30-letno tradicijo, saj smo družinsko podjetje, zato nam lahko zaupate. Torte in drugo pecivo seveda lahko pred naročilom preizkusite v naši slaščičarni v središču Mengša in se tako prepričate o njihovem božanskem okusu.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Torte Lunca – Kavarna Lunca, Supeks, d. o. o.

V Hiši sladkih dobrot Lunca izdelujemo torte in domače pecivo po naročilu, hkrati pa imamo v lasti tudi kavarno in slaščičarno Lunca v Kranju, kjer lahko naše dobrote tudi poskusite. V ponudbi imamo torte za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi za otroke in odrasle, obletnice, poroke, obhajila, birme. Naša prednost pa so torte z različnimi posebnimi prehranskimi potrebami. Torte izdeluje že druga generacija, na kar smo prav posebej ponosni.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Poročna agencija Goga

Poročna agencija Goga obstaja že od leta 2006. Ponujamo odlične ženske in moške poročne obleke, poročna vabila, organizacijo porok: http://www.porocna-agencija.si V naši največji poročni spletni trgovini pa najdete vse za poroko: http://www.porocna-trgovina.si
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Kaval Group

Pri Kaval Cateringu slovimo po svoji drugačnosti, kreativnosti in strokovnosti - naročniku pričaramo nepozaben dogodek, vrhunsko kulinariko, predvsem pa popolno brezskrbnost, zaupanje in uživanje v samem dogodku. Zaupajo nam že številni naročniki, organizirali smo pogostitev že na številnih dogodkih, naša ponudba pa je vedno raznolika, sveža in okusna. Naši mojstri poskrbijo tudi za vrhunske torte in druge sladice za vse okuse in priložnosti!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Gostišče Jelenov Greben

Ko pridete na naš greben, vam bodo nasproti pritekli jeleni damjaki in mufloni, ki se gibljejo na našem ograjenem gojišču. Nato boste vstopili, v kmečko rustikalnem slogu opremljeno gostišče vabi na pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete, katere boste lahko poplaknili z enim izmed vrhunskih vin iz naše bogate izbire. Na Jelenovem grebenu lahko gostite svojo poroko, zaključeno družbo, seminar in drug družaben ali posloven dogodek, nudimo pa tudi možnost prenočitve v naših penzionih.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Gostišče Bohorc

Gostišče Bohorc v Šentjurju je gostišče s skoraj 100 letno družinsko tradicijo. Odlikuje ga odlična ponudba tradicionalnih slovenskih jedi in prijeten, domač ambient. V neposredni bližini gostišča je ogromno možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, tako da lahko v naših krajih preživite prijetno popoldne. Gostišče sprejme do 150 oseb, tako da bomo veseli, če boste pri nas praznovali rojstni dan ali drug družaben dogodek, nudimo pa tudi možnost prenočišča do 16 oseb.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Pecivo Hribar

Tradicija, stari recepti, ročna izdelava, pecivo brez umetnih dodatkov so rdeča nit Peciva Hribar - vso naše pecivo je izdelano z ljubeznijo, zavezanostjo k kvaliteti in seveda 100% predanostjo! Ročno izdelano pecivo in kvalitetne sestavine so tisto, česar stroji ne zmorejo, zato je vsak piškot in kos kruha, ki ga spečemo, zgodba zase - Pecivo Hribar Vam podarja vse najboljše, kar zmoremo, narejeno z ljubeznijo samo za Vas!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Slaščičarstvo Ma-ja

Slaščičarstvo Ma-ja smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo! Naši zadovoljni naročniki nas poznajo predvsem po kremnih rezinah, poticah in čajnem pecivu. Naši izdelki so dnevno sveže izdelani, pri izdelavi pa uporabljamo le naravne sestavine in nobenih dodanih konzervansov. Sladice vam seveda izdelamo tudi po naročilu, v skladu z dogodkom, kateremu so namenjene, vašimi željami in zahtevami! Izdelamo kanapeje, minjone, princeske, labode, rolade, potice, gibanice in tako dalje!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Slaščičarstvo Kovačič

Mečasno čajno pecivo, mešano mehko pecivo, vse vrste tort, kruh, pekarski izdelki in številno drugo pecivo - vsi naši izdelki so izdelani ročno in brez umetnih dodatkov ali aditivov. Izdelujemo tudi brez glutenske in veganske torte in slaščice, slaščice pa izdelamo seveda tudi po dogovoru. Posladkajte si dan z okusnimi slaščicam, katere vam po dogovoru dostavimo tudi na vam željeno lokacijo.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Slaščičarna Cukerčki

V slaščičarni Cukerčki sem vam na voljo za izdelavo vseh vrst tort za različne priložnosti (poroke, rojstnodnevne zabave, obhajila, birme…), mini tortic (cupcakesi), mafiovi, tortic na palčkah (cakepopsi), pit na palčkah (piepops), sladke dekoracija, pa tudi tečaje sladkega dekorja in peke slaščic, prisluhnem pa seveda željam posameznih naročnikov. Najlepši izziv mi predstavlja ustvarjanje cvetja iz sladkorne mase, natančno dodelanega do vsakega prašnika! Obiščite mojo spletno stran in si oglejte, kaj vse je že prišlo iz moje delavnice.
Ponudnik ni podal okvirne cene.