Tribute skupine

Gala Dance Orchestra

Skupina Gala Dance Orchestra je desetčlanska zasedba poklicnih glasbenikov, ki se je prvič z nastopom predstavila marca 2014 s ciljem - ponuditi slovenskemu prostoru pester, kakovosten in raznolik program za širok nabor dogodkov in prireditev, ki obsega naslednje plesne in glasbene zvrsti: foxtrot, quick step, swing, samba, slow rock, waltz, rhumba, cha-cha, salsa, rock and roll, bossa nova, disco, salsa, jive, tango, izvajajo pa tudi oldies-goldies, zimzelenčke, pop, rock in še marsikaj drugega za vse, tudi za tiste, ki radi bolj poslušajo in občudujejo, kako se ostali vrtijo na plesišču. Repertoar GDO trenutno obsega že več kot 115 skladb. Ustanovitelj, umetniški vodja in aranžer GDO je akademski kitarist Klemen Smolej, poleg njega pa so v zasedbi vrhunski slovenski glasbeniki, ki jih vodi mladosten navdih, veselje do svojega poslanstva in energičnost. Vso glasbo izvajajo 100% v živo (brez vnaprej nasnetih posnetkov, matric ali midi predvajanj) in obljubljajo Royal Quality Music Performance. Izvajalci: Miha Rebernik – vokal Lina Rahne – vokal Klemen Smolej – akustična in električna kitara Matjaž Kajzer – trobenta, krilovka Primož Fleischman – alt saksofon, flavta Klemen Kotar – tenor saksofon, flavta Domen Jeraša – pozavna Erik Marenče – klaviature Miha Koren – kontrabas in bas kitara Jure Rozman – bobni Za bolj bogat ritmični vložek, pa po želji naročnika poskrbi tolkalist Vid Ušeničnik. Smo prilagodljivi in lahko gostimo tudi pevca ali pevko po izboru naročnika. Reference: sezona nastopov v hotelu Union v Ljubljani leta 2014, novoletna nastopa v hotelu Golf in Grand hotel toplice (Sava Hotels&Resorts) na Bledu (2015, 2016), dve sezoni nastopov v Casino Korona v Kranjski Gori v letih 2015, 2016, Anin ples v Rogaški v letu 2016, Gala pravniški ples v hotelu Kempinski v Portorožu 2016 in številne poroke ter ostale prireditve.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Glasbena skupina Eskobars

Primorska glasbena skupina Eskobars je nase opozorila z zanimivo žanrsko zmesjo, nagajivimi in izvirnimi besedili ter karizmo, ki jo premorejo člani zasedbe - kombinirajo različne zvrsti, kot so alternativa, indie, blues, in rock, njihov nastop pa je poln energije ter mladostniškega zagona in navdiha, s čimer so postali ljubljenci slovenskega občinstva. Eskobars so nedvomno ena od mladih slovenskih glasbenih zasedb, ki obeta mnogo!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Glasbena skupina Gemaj

Glasbena skupina Gemaj je na strune kitar, tamburice in kontrabasa pričela igrati v letu 2007. Do danes so nanizali številne nastope na različnih dogodkih - prireditve, zabave, poroke, sprejemi. Preigravamo večne zimzelene popevke, raznih slovenskih izvajalcev, dalmatinske romantične skladbe, starogradske bisere, Sevdalinke, ciganske, slovaške in pesmi iz daljne Rusije. Prav z vsakim nastopom pridobivamo na svoji prepoznavnosti in samozavesti, zato se bomo z veseljem odzvali tudi vašemu povabilu!
Ponudnik ni podal okvirne cene.

SERAFINE

SERAFINE je vokalni trio, ki ga sestavljajo vokalistke VALENTINA ČUDEN, MOJCA POTRČ in DADA KLADENIK – vse tri članice ansambla Opere SNG Maribor. Združujejo se tudi kot vokalne pedagoginje in ob prostem času tudi same rade zapojejo. Tako je nastal trio Serafine, kjer se vokalistke sprehajajo po melodijah POP glasbe iz minulega stoletja. Aranžmaje skladb pa podpisujejo kar same. Na koncertih in prireditvah, kjer nastopajo, pa za klavirsko spremljavo poskrbi Valentina Čuden.
Cena: od 300 do 1500€.

Vokalna skupina Cantémus

Vokalna skupina Cantémus je s svojimi skoraj 15-letnimi izkušnjami ena najbolj poznanih vokalnih skupin v Sloveniji. Nastopajo tako doma kot tudi v tujini, najraje pa igrajo popularne uspešnice kot so: IT'S MY PARTY, ROLLING IN THE DEEP, SWEET DREAMS, TI SI SE BAL, ONLY YOU, NI ONA, DVI LIPE RIĆI, KO SEM S TEBOJ, PERFECT, ONLY TIME, LEPO JE BITI MUZIKANT, HVALA ZA VIJOLICE, DVIJE ZVJEZDICE, MY WAY... torej se za skoraj vsak okus najde nekaj, in vokalna skupina Cantémus vas s svojim nastopom prav gotovo ne bo razočarala.
Cena: od 300,00€ - 1.000,00€ do €.

Ansambel Veseli Podgorci

Ansambel Veseli Podgorci se je začel v letu 2009, ko so začeli s svojim glasbenim ustvarjanjem, do leta 2015 so zamenjali par zasedb. Zadnjo zasedbo sestavljajo trije mladi glasbeniki, ki so se našli aprila 2015. Veseli Podgorci strmijo k čim boljšem glasbenem kot tudi humornem programu. Nastopajo na vseh vrstah dogodkov, od abrahamov, porok, otvoritev pa do veselic in različnih kulturnih dogodkov. Vedno poskrbijo, da je praznovanje s humorjem, igrami in dobro glasbo (tako narodno-zabavno kot tudi zabavno, rock"and"roll, pop, dalmatinske itd.) in seveda da je žur do jutranjih ur.
Cena: od 0,00€ - 700,00€ do €.

Ansambel Erazem

Ansambel Erazem je petčlanska zasedba iz Postojne, ki ima v svojem repertoarju praktično vse zvrsti glasbe (rock, pop, dalmacija, evergreen,...). Že od samega začetka nam najljubšo zvrst predstavlja narodno zabavna glasba, skozi katero ohranjamo slovensko kulturno in ljudsko pesem. Seveda pa izvajamo tudi številne bolj zabavne glasbe, saj se zavedamo, da je raznolikost tista prava. Vedno poskrbimo za pravo fešto, kar so izkusili številni poslušalci tako doma, kot po svetu.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Duo Aritmija

Duo Aritmija je nadaljevanje skupine Aritmija, ki ima za seboj že kar nekaj glasbene kilometrine. Duo Aritmija sestavljata Kitarista Tilen Stepišnik in Šemsudin Džopa – Dino, duo pa predstavlja pristen glasbeni unikat akustične instrumentalne interpretacije avtorske glasbe in tradicionalnih etno melodij. Kitarista menita, da sta jima njuni kitari povsem zadostni za polnost avtorskih pesmi, ki temeljijo na balkanski melodiki. Zvrst glasbe, ki nam jo pričarata njuni kitari, bi lahko opisali kot “World Music”, saj je fuzija različnih stilov, najbolj pa se naslanja na melodiko in ritmiko etno balkanskega izročila, z načinom ritmiziranja vpletata tudi flamenko, čutiti pa je tudi elemente jazz ter country glasbe.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Glasbena Skupina Nightlife

Skupina z več kot dvema desetletjema izkušenj po številnih odrih, bo pričarala večer v skladu z vašimi željami. Ponujamo pester izbor glasbe, od domačih do tujih uspešnic, preigravamo pa vse od zimzelenih hitov, standardnih plesnih ritmov do modernih melodij. Primerni smo za vse vrste dogodkov, od zasebnih zabav, maturantskih plesov, poslovnih dogodkov in tako naprej. Prepustite nam, da nihče izmed udeležencev vaše zabave le-te ne bo zapustil hladne krvi. Več o nas in pa naše številne reference si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Band K-Rocks

V ŽIVO, samo najboljša muzika iz vseh obdobij... tako za glasbene sladokusce, kot tudi za najbolj zagrete žurerje! | poroke | obletnice | zabave | koncerti | ozvočenje | DJ program | krocks.band@gmail.com / 041 535 535
Cena: od 500 do 2000€.