Yugo skupine

4ever green band

Skupina 4ever green band je duet, ki po potrebi naraste tudi na 4 člane. Ponujajo široko paleto različne glasbe, saj njihov repertoar šteje kar 600 pesmi! Med njimi so evergreen, klasični rock, moderne slovenske in tuje popularne pesmi ter dalmatinska in domača glasba. Njihov program je primeren za vse priložnosti; za poroke, zabave, veselice, otvoritve, Abrahame... V program lahko po želji vključijo tudi animacijo. O izkušnjah pričajo sodelovanja z drugimi glasbenimi skupinami kot so Ansambel Spomin, Bakan rock gang, Omega band, Dober dan, Barvna televizija, Memories, Skupina Sons z Alenko Gotar...
Cena: od 250,00€ - 2.000,00€ do €.

Pvaninski Abuhi

Smo Pvaninski abuhi in vsi prihajamo iz okolice Uršlje gore. Imamo že veliko izkušenj, vendar se vedno izpopolnjujemo in nadgrajujemo, dopolnjujemo repertoar, hkrati pa počasi uresničujemo svoje ideje za lastne skladbe. Z veseljem se odzovemo vabilu na različne prireditve, dogodke, kot so Abrahami, rojstni dnevi, poroke, obletnice itd. . S svojo dobro voljo, mladostjo, talentom in pevskimi sposobnostmi navdušimo vsakogar in vedno poskrbimo za nepozabno doživetje.
Cena: od 500,00€ - 1.500,00€ do €.

Ansambel Meh ekspres

Smo ansambel Meh ekspres. Igramo glasbo za vse okuse, predvsem slovensko narodno-zabavno, zabavno, dalmatisko glasbo, prav tako pa tudi najrazličnejše žanre zabavne in popularne glasbe, evergreen, ex yugo in uspešnice tujih izvajalcev. Poleg obsežnega repertoarja dobre glasbe poskrbimo tudi za kvalitetno animacijo do zgodnjih jutranjih ur. Z veseljem se odzovemo povabilu na najrazličnejše dogodke, zabave, obletnice, rojstne dneve, poroke, Abrahame, poslovne riložnosti in podobno.
Cena: od 50,00€ - 5.000,00€ do €.

Skupina Lisjaki

Smo štiričlanska skupina Lisjaki in z bogatim repertoarjem (vse od narodno-zabavne in zabavne glasbe, do po želji dalmatinskih uspešnic, pop evergreenov, rock'n'roll...) navdušimo prav vsakega. Naša vrlina je igranje v živo, večglasno petje in močan moški vokal. Z veseljem zaigramo na vsaki vrsti veselic, poroki, Abrahamu, rojstnodnevnih zabavah, poslovnih priložnostih, kjer s svojo pozitivno energijo pričaramo neverjetno vzdušje. Na željo pa tudi poskrbimo za pestro animacijo z različnimi zabavnimi igrami.
Cena: od 700,00€ - 1.000,00€ do €.

Ansambel Opoj

Smo vesela štiričlanska fantovska zasedba in sestavljamo Ansambel Opoj. Stremimo k izvajanju kvalitetne slovenske narodno-zabavne, zabavne glasbe ter kvalitetnega 4 glasnega petja. Igramo v živo in z bogatim repertoarjem narodno-zabavne (Slak, Avsenik, Mihelič...) in zabavne (Ex Yu rock, popularna, dalmatinska...) glasbe ugodimo vsakemu okusu. Z veseljem zaigramo na različnih dogodkih, praznovanjih, porokah in na željo poskrbimo tudi za zabaven program z več šaljivimi igrami.
Cena: od 0,00€ - 1.500,00€ do €.

Skupina Hooruk

Smo petčlanska zabavna skupina z obširnim repertoarjem. Igramo glasbo različnih stilov s pestrim repertoarjem od zabavnih, slovenskih, ex-yugo, hrvaških, tujih, narodno-zabavnih do rock skladb, se pa tudi prilagajamo organizatorjem in tako poskrbimo za nepozaben dogodek. Z veseljem zaigramo na različnih dogodkih, porokah, maturantskih plesih, Abrahamih, rojstnodnevnih zabavah in drugod, kjer s svojim pestrim zabavnim programom in animacijo vsem popestrimo dan.
Cena: od 500,00€ - 1.300,00€ do €.

Ansambel Čudežni dečki

Smo zabaven ansambel s tričlansko zasedbo ter prihajamo iz okolice Novega mesta. Igramo v živo (brez disket, medijev oz. posnetkov melodij) in iz vsakega dogodka naredimo zabavo, ki ostane v lepem spominu. Igramo s širokim repertoarjem skladb vse od dalmatinskih, zagorskih, hrvaških do slovenskih narodno-zabavnih. Z veseljem se udeležimo in zaigramo na veselicah, obletnicah, porok in ostalih dogodkih, kjer vse s svojo glasbo spravimo v dobro voljo prav vsakogar.
Cena: od 0,00€ - 1.000,00€ do €.

Véški dečki

Smo etno skupina Véški dečki z več let izkušenj. Najraje igramo vse od prekmurskih, dalmatinskih in starogradskih skladb do slovenske narodno-zabavne glasbe. Z veseljem pridemo na različne dogodke in naredimo pravo žurko povsod kjer je potrebno, na prireditvah, poslovnih srečanjih, obletnicah, rojstnih dneh, porokah, veselicah in ločitvah. Z našim širokim repertoarjem in pestrim izborom inštrumentov (violina, tamburica, harmonika, kitara..) zagotovimo, da ne bo nikomur dolgčas.
Cena: od 350,00€ - 2.500,00€ do €.

Sipina Band

Smo band Sipina in se vedno z največjim veseljem potrudimo, da bi ustregli naši publiki. Tako z glasbeno predstavo in po želji tudi animacijo na visokem nivoju vedno pustimo nepozaben pečat. Na prvem mestu nam je profesionalen in uglajen pristop, saj verjamemo, da je le tako lahko nastop izveden na pravem nivoju. Z bogatim repertoarjem preigravamo vse vrste skladb, od slovenskih in tujih skladb do nam najljubših dalmatinskih melosov. Najbolj nas pa veseli, da publiko spravimo na noge in plesati do zadnje trohice moči.
Cena: od 200,00€ - 2.000,00€ do €.

Max Bend

Smo 6-članska skupina, ki z bogatim repertoarjem, profesionalnim nastopom, vrhunsko opremo in veseljem do glasbe pripravi res nepozabno zabavo. Igramo v živo za vse vrste praznovanj, od zabav, rojstnih dni, porok do ostalih dogodkov. Skupino sestavljamo izkušeni glasbeniki z žilico za zabavo in s svojim širokim spektrom glasbenih zvrsti vse od slovenske in narodno-zabavne glasbe, popularnih yugo in tujih uspešnic, evergreen pop rock in ostalimi uspešnicami spravimo prav vsakogar na noge. Skratka 'Muska za (z)noret'!
Cena: od 800,00€ - 2.000,00€ do €.