Zabava

Lucius Jester

Magični trenutki s triki za otroke in odrasle
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Poročni band Slovenski express

Smo štiričlanska zasedba, z več kot dvajsetletnimi izkušnjami iz različnih nastopov kot so poroke, maturantski plesi, zabave za podjetja, veselice.... Skupina je doživela nekaj sprememb in s tem vseskozi ohranja mladostniško energijo in igrivost. Kaljenje članov v različnih zasedbah in velika glasbena kilometrina nam omogočajo potovanje skozi različne glasbene stile, od popa, rocka, disco, country-ja, slovenske popevke, jugo uspešnic, dalmatinskih.... Program ki ga izvajamo je skrbno izbran in zajema večino uspešnic od 60 - tih dalje pa vse do današnjih hitov. Na kratkko izvajamo vse živo, izključno v živo in za žive, vsak nastop pa je kombinacija odlične glasbe, zdravega humorja in pozitivne energije.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Niko

Oddam piknik prostor z uporabo moznost bazena ....zar,,, zelenica ,,, apartmani
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Mr Dani

Je predstava, pri kateri vas MR.DANI odpelje na zanimivo pot v deželo čarovnij. . Nastopa za otroke na rojstno dnevnih zabavah, v vrtcih, na oratorijih in drugih priložnostih.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Najem plesne skupine – The Artifex

Plesna skupina The Artifex ni klasična plesna skupina, zaradi česar je še bolj privlačna. Skupino sestavljamo 7 mladih fantov, ki se trudimo biti čim bolj originalni. Ustvarjamo posebne in drugačne koreografije, s katerimi vedno znova navdušimo občinstvo. Poleg tega pa svojo kreativnost izražamo z različnimi "kostumi" oz. opravami, kar naredi naše nastope še bolj zanimive. Naš nastop ste lahko videli tudi v oddaji Slovenija ima talent.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Poslikava kože, začasni tatuji – Obilje male hiške, Zavod Obilje

Tjaša vam na kožo nariše začasen tatu s kano ali airbrush. Riše ornamente, spirale, vijuge in vitice, da nastanejo prelepi tatuji. Riše s kanino pasto za poslikavo, ki je naravna in vsebuje rastlinski prah kane, eterična olja, vodo, limonin sok, kavo in sladkor. Barva bo dan po poslikavi veliko bolj intenzivna, kot takrat, ko odstranimo pasto, saj bo kana čez noč oksidirala in potemnila.
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Najem klovna – Zabava za otroke, Denis Winter s. p.

Najamete lahko klovna za zabavo na prireditvi, lahko pa klovn vašega otroka obišče kar na domu, na rojstnodnevni zabavi, pikniku ... Zabava s klovnom traja približno 1 uro, v kateri sta zagotovljena smeh in razvedrilo tako za otroke kot tudi odrasle. Otrokom želimo ponuditi pametno preživljanje prostega časa na zabaven način. Poleg klovna lahko pri nas najamete tudi maskoto ali napihljivo igralo.
Cena: od od 150 € do €.

Elena

praznovanji rijstni dneva
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Rubi in Rudi

Na podlagi vaših želja pripravljamo individualen program prilagojen vašemu otroku. Z več letnimi izkušnjami vam nudimo animacijo na otroškem rojstnem dnevu, animacijo na poroki, za podjetja, ob posebnih dogodkih. Dogodke popestrimo s čarovnijami, klovni, poslikavo ali predstavo. Praznujemo na prostem in v naših dvoranah po Ljubljani in okolici, gorenjski regiji ter celi Sloveniji. Več o našem delu in referencah najdete na www.RubiRudi.com
Ponudnik ni podal okvirne cene.

Janez Trontelj

Janez Trontelj je improvizatorski veteran, večkrat objavljeni pisec, selektivni človekoljub in človek z visoko moralno-etično držo. Karavani stand up komedije se je pridružil pred dobrimi 6 leti. Pogosto je jezen osebek, ki zelo rad opozarja na občo človeško neumnost, je pa tudi srečen družinski človek in ljubeč oče dveh otrok, ki sta češče vir navdiha za popizditise različnih vrst.
Ponudnik ni podal okvirne cene.